Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 07. 03. 07:10

Szétalázta a dán legenda a brazilok klasszisát.

A legendás dán kapus, Peter Schmeichel, akinek a fia Kasper védett is a világbajnokságon, Oroszországban tartózkodik, mint az RT Sport szakkommentátora, ezért hivatalból is követte a brazilok mérkőzését Mexikó ellen és kemény véleménye van Neymarról - jelezte az m4sport.hu.

„Nem tudom máshogy jellemezni a produkcióját: sajnálatos! – kezdte a dán kapus-legenda – Irritáló végignézni azt, ahogy a lapokat próbálja kikényszeríteni a bíróktól. Azt hittem, hogy ott helyben fog meghalni. Hogy mindjárt hordágyra teszik, jön érte a mentő és az életben nem látjuk többet” – mondta nem kevés iróniával Schmeichel apuka.
 

null

null

A dán azon is gondolkodik, hogy beterjeszt egy indítványt a FIFA-nak.
 
„Egy felszólító levelet fogok írni a FIFA-nak. Ez nem az, amit a pályán szeretnénk látni. Van már videobíró, a segítségével vissza kell szorítani a szimulálást. Ő a figyelem központjában áll, rengeteg gyerek nézi, hogy mit művel. Ez nagyon nem jó, nem ezt akarjuk látni a labdarúgásban. Látta már Cristiano Ronaldót ezt csinálni? Vagy észrevette már valaki, hogy Messi és Harry Kane effélét művel? Gianni Infantino (a FIFA elnöke) ott volt a stadionban, látnia kell, hogy mire megy ez ki” – jelentette ki bosszankodva Peter Schmeichel.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények