Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 06. 15. 14:20

A franciák a C csoportban még a perui, majd a dán együttessel mérkőznek meg.

Didier Deschamps szövetségi kapitány szerint nem jelent hátrányt a világbajnokságon, hogy a francia labdarúgó-válogatott keretének tagjai kevés tapasztalattal rendelkeznek a nagy tornákat illetően.

 
A szakember csapata szombati, Ausztrália elleni nyitómérkőzését megelőzően elmondta: nem jelent kockázatot, hogy a franciák keretébe több fiatalt hívott meg, és a 23 játékos közül csak hatnak van vb-tapasztalata.
 

null

null

„Azért választottam őket, mert a csapat hasznára lehetnek és minőséget képviselnek” – nyilatkozta Deschamps. Az ausztrál riválist illetően hozzátette: „erős, fegyelmezett és szervezett” csapattal találkoznak.
 
Hugo Lloris csapatkapitány elárulta: már az első perctől nehéz mérkőzésre számít szombaton. A 31 éves kapus a vb esélyeseivel kapcsolatban megemlítette, hogy szerinte a francia válogatott nem sorolható közéjük, ellentétben „a brazil, a német és a spanyol csapattal”. „Sok kiváló játékosunk van, de szerénynek kell lennünk. Megvan bennünk a kellő becsvágy, de a pályán kell bizonyítanunk” – mondta Lloris.
 
A franciák a C csoportban még a perui, majd a dán együttessel mérkőznek meg.
 
Cimkék: franciarszág , vb2018

Legfrissebb híreink


Élő eredmények