Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 11. 22. 21:23

Halvány reménysugár pislákol az olasz foci szerelmesei előtt.

Az m4sport.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.

 
Peru sajtóértesülések szerint felmerült annak a lehetősége, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kizárja Perut a 2018-as világbajnokság mezőnyéből. Ebben az esetben a pótselejtezőben búcsúzó Olaszország léphetne a dél-amerikai ország helyére – írja a La Gazetta dello Sport.
 
A helyi sajtó szerint a problémát az okozhatja, hogy Peruban benyújtottak egy törvénytervezetet, amely az ország labdarúgó szövetségét állami irányítás alá helyezné. A FIFA szabályai azonban tiltják ezt.
 
A hírek szerint a FIFA már vizsgálja az ügyet és részletes felvilágosítást kért Perutól a szituációval kapcsolatban.
 
A Gazzetta azt írja, ha a törvény életbe lép, a FIFA akár ki is zárhatja a 2018-as oroszországi vb-re a Honduras elleni sikeres pótselejtezőt követően, a mezőnyből utolsóként kijutó Perut. A Football Italia megjegyzi, ebben az esetben a világbajnokságra 1958 óta először nem kvalifikáló olaszok járhatnak jól, de ez a forgatókönyv egyelőre távoli és valószínűtlen.

Ő lehet a PSG legújabb komoly átigazolása " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Az előző átigazolási szezonban Neymarral és Kylian Mbappéval sikerült megállapodniuk a PSG elöljáróinak. A gall fővárosban ennek ellenére sem dőlnek hátra, újabb remek képességekkel megáldott támadó érkezéséről csiripelnek a madarak. A legújabb kiszemelt a Celtic 21 éves gyémántja, Moussa Dembélé.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények