Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 04. 16. 20:33

A Hertha edzője szerint a kérdező nem tisztelte meg a csapatát.

Nem megy idegenben a Herthának, és nem volt ez másképp szombaton sem. Annak ellenére, hogy nem játszottak rosszul, vereséget szenvedtek a Mainz otthonában. Legutóbb 2016 decemberében nyertek vendégként a Wolfsburg otthonában, azt a győzelmet azóta nyolc idegenbeli vereség követte a bajnokságban, amivel a gárda negatív klubcsúcsot állított fel - írja az nb1.hu

A duplázó Szalai így ünnepelt a Hoffenheim-drukkerekkel - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Német foci

A Hoffenheim gólgazdag mérkőzésen múlta felül szombaton a Mönchengladbach csapatát, az 5-3-as sikerhez Szalai Ádám duplával járult hozzá. Szerkesztő: Nagy Benjámin A Bundesliga 29. fordulójának szombat délutáni ciklusa egyértelműen a hazai csapatoké volt: a hat találkozón kivétel nélkül a vendéglátó csapat diadalmaskodott. A Mönchengladbach volt az elszenvedője a magyar támadó remeklésének.

Stefan Hempel, a Sky riportere a rossz forma kapcsán kérdezte Dárdai Pált a meccs utáni gyorsinterjú során.
 
„A nyilvánvaló gyengeségeit figyelembe véve, ön szerint ennek a Herthának van keresnivalója az európai kupaporondon?” – tette fel a bizonyos kérdést Hempel, amit a Hertha mestere nem vett túl jó néven, és egészségesen helyrerakta a kekeckedőt.
 
„Az ilyen kérdésekből nem kérek. Egy vereség után ez nem helyes. Ezzel nem tiszteled a csapatom teljesítményét, márpedig az összecsapás második félidejében küzdöttünk, mindent megtettünk, amit csak tudtunk. Nyugodj le, tegyél fel értelmes kérdéseket, és ne provokálj!”

Cimkék: dárdai , hertha , labdarúgás

Legfrissebb híreink


Élő eredmények