Szerkesztő: Nagy Zsolt
2017. 11. 20. 09:25

Ebben a szezonban már otthon sem megy a berlinieknek.

Szombaton gyorsan háromgólos hátrányba került hazai pályán a Dárdai Pál vezette Hertha BSC a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, majd hiába zárkózott fel egy gólra, 4–2-es vereséget szenvedett. A berliniek magyar vezetőedzője nem hibáztatja a játékosait, azonban érzi, egy kicsit elveszett az Olimpiai Stadion varázsa, írja a Nemzeti Sport
 
„Nem hibáztatom a játékosaimat. Az első pillanattól kezdve nem védekeztünk jól, így hátrányba kerültünk. Aztán jött a tizenegyes, majd a harmadik gól. Az első húsz perc után jól játszottunk. Büszke vagyok arra, hogy a csapat hatalmas küzdött. Mindent beleadtunk, hogy megnyerjük a mérkőzést, ez sajnos nem sikerült, a ’Gladbach negyedik gólja mindent eldöntött. Remekül futballozott az ellenfél, jól mozogtak a játékosai a pályán. Kicsit elvesztettük a hazai varázsunkat, muszáj lesz pontokat szereznünk Kölnben” – fogalmazott Dárdai.
 
A mérkőzés összefoglalója:
 
 
A Hertha BSC jelenleg a 14. helyen áll a Bundesligában. A berliniek legutóbb 2015 májusában voltak ennyire hátul a tabellán, igaz, akkor örültek neki, hiszen a magyar vezetőedző a szezon közben vette át a csapatot, s tartotta bent a német élvonalban.
 
A 2015–2016-os szezonban Dárdaiék a berlini Olimpiai Stadionban 9 győzelmet arattak, 5-ször játszottak döntetlent és csak 3-szor kaptak ki. Egy idénnyel később a 17 hazai meccsükből 12-t megnyertek, 1 döntetlen mellett 4-szer szenvedtek vereséget. Jelenleg 7 meccs után 3–2–2 a mérleg.
 

Ezért a középpályásért harcol a Barca, a Bayern és a City " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

A Schalke 22 éves német válogatott középpályása remek szezont fut.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények