Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 08. 15:12

Így emlékeznek a tragikusan elhunyt focistára.

Nantes visszavonultatja a tragikus repülőgép szerencsétlenségben elhunyt Emiliano Sala 9-es számú mezét.

 
Az argentin játékos testét szerdán délután, több mint két héttel eltűnését követően, találták meg, és tudták kiemelni holtestét az óceán mélyéről. Csütörtök este erősítették meg, hogy őt azonosították.
 
A Nantes hivatalos weboldalát is megváltoztatta, csak egy kép látható Saláról a 'Noue ne t'oublierons jamais, Emi!' szavakkal, ami lefordítva: "Soha nem felejtünk, Emi!"
 
A klub elnöke, Waldemar Kita azt mondta: "Nem találom a szavakat. Ez egy tragédia, Össze vagyok törve. Emiliano nyomot hagyott. Ezért is, ahogy a rajongóink, méltón emlékezni ré azzal, hogy visszavonultatjuk a 9-es mezt."
 
Emellett a francia liga elnöke bejelentette, egyperces tapssal kezdődnek a mérkőzések a hétvégén a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában és másodosztályában is.
 
- Ma este és egész hétvégén együtt tisztelgünk Emiliano emlékének a mérkőzések kezdőrúgása előtt – mondta az elnök, Nathalie Boy de la Tour, aki az argentin támadót olyan játékosként írta le, akiben együtt volt meg az életöröm, a kedvesség, a nagyvonalúság és az egyszerűség

Legfrissebb híreink


Élő eredmények