Szerkesztő: Nagy Benjámin
2018. 03. 22. 17:29

Komoly fejmosást adott a mester.

 

A német Bild értesülései szerint kisebb balhé volt a Dárdai Pál irányította Hertha BSC szerdai felkészülési mérkőzésén - jelezte a blikk.hu. 
 
Dárdai csapata a klub U23-as együttesével csapott össze egy edzőmeccs keretein belül, ám nem igazán edzés-hangulatban zajlott le a találkozó. A mérkőzés egyik pillanatában az utánpótlás-csapat kapusa, Leon Brüggemeier elkezdte szidni az eleső Fabian Lustenbergert. A jelentések szerint ez rettentően felbosszantotta a magyar szakembert, aki egyből félbeszakította a találkozót és saját játékosa védelmére kelt. – Mutass egy kis tiszteletet, te egyelőre egy senki vagy! Még egy ilyen, és mehetsz! – szólt oda keményen Dárdai a 20 éves Brüggemeiernek, aki erre állítólag visszakontrázott valamit, de végül elnézést kért a kirohanásáért. Dárdai Pál pedig zárásként csak annyit fűzött hozzá: „az ilyen jelenetekre nincs szükség.” A mérkőzés egyébként 3-3-as döntetlennel zárult.

Drámai bejelentés érkezett Zlatan Ibrahimovicról " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Az ESPN írása szerint Zlatan Ibrahimovic nem lép többet pályára a Manchester United színeiben. A 36 éves svéd klasszisnak José Mourinho megengedte, hogy nyárnál hamarabb távozzon - állítólag Ibrát már a hétvégén bejelentheti új csapata, a Los Angeles Galaxy. Lionel Messivel többször előfordult már, hogy nem érezte jól magát a pályán, hányinger gyötörte, és muszáj volt segítenie önmaga közérzetén.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények