Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 08. 08:35

Gyászol a futballvilág.

 Sala holttestét emelték ki a több mint két hete eltűnt, az óceán fenekén megtalált repülőgép roncsai között, írja a BBC a rendőrség tájékoztatása alapján.

Sala a Nantesból igazolt klubrekordot jelent 15 millió euróért a Cardiff Cityhez. Éppen új csapatához tartott egy repülőgéppel, amikor az eltűnt a radar képről. Napokig keresték a roncsokat, majd amikor a hivatásos kutatócsoportot visszahívták, labdarúgók és magánszemélyek felajánlásaiból kezdtek magán keresésbe. Múlt vasárnap reggel találtak rá a roncsokra, majd szerda délután sikerült kiemelni az óceán fenekéről a benne talált testet. Csütörtök este a dorseti rendőrség megerősítette, hogy Emiliano Salaként azonosították az elhunytat.

A Cardiff City egy közleményt tett közzé, miután azonosították a testet, melyben biztosítják a labdarúgó családját részvétükről, valamint, hogy mind a pilótára, David Ibbotsonra, mind Salára emlékezni fognak. 
 
A profi labdarúgók is egy-egy posztban megemlékeznek Saláról, többek között Sergio Agüero, Mesut Özil és Sol Bamba tette közzé gondolatait.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények