Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 10. 04. 11:00

Ismét reagálnia kellett a vádakra a portugál világklasszisnak!

Ártatlannak vallja magát a nem erőszakkal vádolt Cristiano Ronaldo, miközben a Las Vegas-i rendőrség újraindította a nyomozást a kilenc évvel ezelőtti ügyben. Mint arról korábban beszámoltunk, a Juventus ötszörös aranylabdás sztárját egy 34 éves amerikai modell azzal vádolja, hogy 2009-ben megerőszakolta őt egy Las Vegas-i szállodában. 
 
A Spiegel szerint az aktus után a portugál sztárfocista 375 ezer dollárt fizetett Kathryn Mayorgának a hallgatásért cserébe, a nő ügyvédje azonban a közelmúltban megtámadta az akkori megállapodás érvényességét egy nevedai bíróságon. A keresetben állítólag szerepel egy dokumentum, amelyben Cristiano Ronaldo elismeri, hogy a nő többször is nemet mondott és arra kérte, hagyja abba az aktust.
 
A német lap 2017-ben írt először az esetről, akkor Ronaldo – ügyvédjén keresztül – szintén visszautasította a vádakat, az együttlét tényét elismerte, de állítása szerint abba a nő is beleegyezett.
 
A 33 esztendős csatár az ügy legújabb kirobbanása után először egy Instagram-videóban tagadta a vádakat, álhírnek nevezve azokat, most pedig a Twitteren is reagált. „Az ellenem felhozott vádakat határozottan visszautasítom. A nemi erőszak egy undorító bűncselekmény, amely szembemegy mindazzal, ami vagyok és amiben hiszek.” - vette észre az m4sport.hu.
 
CR7 úgy folytatja, hogy ugyan szeretné tisztázni magát, de nem kíván beszállni abba a médiahisztériába, amit szerinte olyan emberek gerjesztenek, akik az ő kárán akarnak meggazdagodni. Hozzátette: a tiszta lelkiismerete lehetővé teszi számára, hogy nyugodtan várja minden vizsgálat eredményét.
 
Ez utóbbi megjegyzése arra utal, hogy a Las Vegas-i rendőrség közölte, a legújabb vádak után újraindította a nyomozást az ügyben.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények