Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 01. 16. 12:18

A középpályás az elmúlt fél szezonban a fiókcsapatban, az FC Lieferingben szerepelt, amelyben 19 mérkőzésen hét gólt szerzett.

 Szoboszlai Dominik új, profi szerződést kapott az osztrák bajnok Red Bull Salzburg labdarúgóklubtól – olvasható a gárda hivatalos honlapján. A 17 éves magyar játékos 2021-ig szóló megállapodást írt alá. A Red Bull Salzburg hivatalosan közölte, hogy „egy újabb európai toptehetség kötelezte el magát hosszú távra a klubhoz" Szoboszlai személyében.

 
A középpályás az elmúlt fél szezonban a fiókcsapatban, az FC Lieferingben szerepelt, amelyben 19 mérkőzésen hét gólt szerzett.
 
Szoboszlai Dominik tavaly az U17-es válogatottal kijutott az Európa-bajnokságra, Szélesi Zoltán együttese éppen az ő találatával harcolta ki a kontinensviadalon való szereplést. Az Eb-n végül a hatodik helyen zárt a csapat. Jó teljesítményének köszönhetően a felnőttválogatott keretében is helyet kapott.
 

Az FTC kemény üzenete a Paintsil-ügy kapcsán " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Sokkoló hírek érkeztek szombaton a Ferencváros labdarúgójáról, Joseph Paintsilről, a támadónak január 11-én kellett volna megjelennie a zöld-fehérek felkészülésének első napján, ám hiába vártak a ghánai játékosra, aki helyett egy orvosi jelentést kapott a Fradi, miszerint maláriában szenved az év góljátszerző focista.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények