Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 11. 19. 22:33

Meglepő információ a párizsi klub brazil sztárjáról.

Újra Neymar került a francia lapok címoldalára. A PSG játékosa nem érzi jól magát a francia fővárosban, így a távozáson gondolkozik - írja a Nemzeti Sport. A Barcától rekordösszegért leigazolt Neymar nemrég új helyre költözött, hiszen eddigi lakhelyén nem érezte biztonságban magát, mivel több rajongó is bejutott a birtokára.

 
Neymart korábban a Real Madriddal boronálták össze, a királyi együttes egyik klasszisa, Sergio Ramos örülne, ha a dél-amerikai csillag csatlakozna a csapatukhoz. Persze a PSG vezetői valószínűleg nem szeretnék elherdálni az alakulat egyik legnagyobb értékét, de ha Neymar valóban menni akar, van az a pénz, amivel létrejöhet az üzlet...

Meghökkentő kijelentést tett a Real Madrid egyik kiszemeltje " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Harry Kane-t állítólag a Real Madrid szeretné szerződtetni. A Tottenham játékosának gólerősségét ismerve ez nem jelent szenzációt, de úgy tűnik, az angol gólvágót nem hatotta meg a királyiak érdeklődése. "Az a célom, hogy karrierem végéig a Tottenham csapatában szerepeljek. Nagyszerű csapatunk van, remek az edző, csodálatosak a drukkereink.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények