Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 03. 14. 14:08

Az elmúlt hetekben rengeteg pletyka terjengett arról, hogy a brazil klasszis boldogtalan a PSG-nél, és visszamenne Spanyolországba.

A párizsiak elnöke, Nasszer al-Kelaifi néhány napja személyesen látogatta meg a Brazíliában lábadozó Neymart, hogy beszéljen a támadóval a jövőjéről - írta az nso.hu.

„Természetesen nagyon boldog, hogy a klubnál van – tájékoztatta az elnök telefonon keresztül a Sky Sportsot, miután találkozott Neymarral. – Örülök, hogy láttam, biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra edzésbe áll.”
 
A Sky Sportsnak egyébként egy, a klasszishoz közelálló forrás azt nyilatkozta, hogy „az elmúlt hetekben felröppent hírek, miszerint Neymar boldogtalan lenne a PSG-nél teljes mértékig kitalációk”.
 
Neymar apja is megszólalt fia esetleges távozásával kapcsolatban.
 
„Neymarnak jelene és jövője is van a PSG-nél
 

A Sevilla edzője szerint ezért intézték el az MU-t " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

A Sevilla olasz trénere szerint csapata főleg a második félidőben játszott jól és kerekedett felül a Manchester Uniteden, a győzelmük kulcsa a két gólt szerző Wissam Ben Yedder beállítása volt. „Annak ellenére, hogy az első félidőben nem volt gólszerzési lehetőségünk, nagyon jól játszottunk" - mondta Vincenzo Montella.

Cimkék: neymar

Legfrissebb híreink


Élő eredmények