Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 03. 20. 21:29

Lealacsonyítónak találta a rangot.

Zlatan Ibrahimovictól már megszoktuk a hangzatos mondatokat, most egy újabb gyöngyszemmel gazdagodtunk korábbi csapattársa révén. A jelenleg a Schalkéban focizó Benjamin Stambouli-val készített interjút a goal.com. Stambouli és Zlatan 2016-ban együtt játszottak a Paris Saint-Germain-ben, ott kerültek egymással közeli kapcsolatba. A francia labdarúgó elmondása szerint egy alkalommal fizioterápiás kezelésen voltak együtt Ibrával, és a tv-ben egy róla szóló hír ment.
 
Stambouli ekként emlékezett vissza:
 
- Megkért, hogy fordítsam miről van szó. Elmondtam neki, hogy úgy nevezték őt az anyagban, mint Párizs Királyát. Azt hittem örülni fog neki, erre viszont kifakadt és azt mondta: Mi a f.sz?! Nem király vagyok, hanem isten!
 
Stambouli eléggé meghökkent a reakción, és szerette volna megérteni a svéd játékost.
 
- Az eset után többet beszélgettem vele az élet általános dolgairól, barátságról, a focisták életéről. Ő azt tanácsolta nekem, hogy ne kényeztessem el túlságosan a környezetemet, az embernek kevés igazi barátja van, de nekik sem kell megadni mindent, amit a profi labdarúgók a pénzükkel vagy lehetőségeikkel megtehetnek. Egy kicsit jobban megismertem őt, és valós az a kép vele kapcsolatban, amit mutat: maximalista, lényegében mindent megnyert már, de ő még többet akar. Még mindig éhes a sikerre...
 

Lehúzza a vendégszurkolókat a Barcelona " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Mint ismert, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az AS Roma az FC Barcelonával találkozik. Egyelőre nem hivatalos információk szerint a katalán fővárosban a vendégszektorba 89 euróért lehet majd jegyet váltani - a római Il Romanista újság nyílt levélben kérte a gránátvörös-kék klubot, hogy változtasson ezen., számol be róla a Nemzeti Sport.

Cimkék: zlatan-ibrahimovic , psg

Legfrissebb híreink


Élő eredmények