Szerkesztő: Hatos Szabolcs | Sport365
2017. 10. 23. 11:03

Egyesült Államok – A vajdasági csatár a vereség ellenére is örülhetett.

A magyar válogatott Németh Krisztián gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának utolsó, vasárnapi játéknapján, amelynek végén eldőlt, hogy a Chicago Fire együttesét erősítő Nikolics Nemanja lett a gólkirály. A bajnokság a rájátszással folytatódik.

 

Németh kezdőként 74 percet töltött a pályán a Montreal Impact otthonában 3-2-re megnyert meccsen, amelyen rögtön a szünet után talált a hálóba. Németh Krisztián együttese hetedikként végzett a keleti főcsoportban, így nem jutott a rájátszásba.

 

A Chicago Fire 3-0-ra kikapott a Houston Dynamo otthonában, a vendégeknél Nikolics Nemanja végig a pályán volt. A vajdasági csatár 24 találattal gólkirály lett az alapszakaszban, együttese pedig ott lesz a kieséses szakasz első körében.

 

Ami pedig a másik két magyar játékost illeti: Stieber Zoltán végigjátszotta csapata, a DC United találkozóját. A washingtoniak hazai pályán 2-1-re kikaptak a New York Red Bullstól, és a keleti főcsoport utolsó helyén zártak.  Sallói Dániel kezdőként 85 percet kapott a Sporting Kansas City színeiben a Real Salt Lake otthonában 2-1-re elveszített találkozón. Az SKC az ötödik lett nyugaton, így ott lesz a rájátszásban.

 

A keleti főcsoportban a Chicago Fire ellenfele a New York Red Bulls lesz hazai pályán, helyi idő szerint szerdán. Nyugaton a Sporting Kansas City a Houston Dynamo otthonában szerepel csütörtökön. A győztesek továbbjutnak.

 

Hihetetlen: a Bayern-sztár ezzel a bombanővel flörtöl - kép " NEMZETKÖZI FOCI › Német foci

James Rodríguez és Helga Lovekaty között egyre szorosabb viszony alakul ki. A Bayern kolumbiai játékosa egyre többször kommentálja a hölgy képeit, így sokak szerint több van köztük, mint barátság.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények