Szerkesztő: Nagy Zsolt
2017. 10. 17. 14:30

A Roma nemrég visszavonult klasszisa a legjobb edzőről is szót ejtett.

Francesco Totti, a Roma labdarúgócsapatának júliusban visszavonult legendája három olyan játékost nevezett meg, akik emberfeletti teljesítményre képesek, és megérdemlik, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legjobb játékosának díját megkapják, de véleménye szerint egy mindenképpen kiemelkedik közülük.

 
„Ronaldo, Messi és Neymar is földönkívüli. Ugyanakkor, ha mindent számításba veszek, akkor Ronaldo a többi előtt van. Fantasztikus szezont zárt, minden célját elérte egy olyan mezben, amely a világon mindenhol elismerésre talál” – állította az olasz labdarúgás egyik ikonikus alakja.
 
A Real Madridnál maradva Totti az edző személye mellett sem ment el szó nélkül. Szerinte Zinedine Zidane hasonló okokból kifolyólag a világ jelenlegi legjobb edzője.
 
„Azt gondolom, hogy ő az esélyes az edzők között, ugyanazért, amiért Ronaldo a játékosok között. Egyszerűen mindent megnyert az elmúlt szezonban” – summázta a 41 éves római legenda.
 

Itt az idő: Kane a Real Madrid ellen bizonyíthat " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

A címvédő Real Madrid kedden a jó formában lévő Tottenham Hotspurt fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A mérkőzés tétje, hogy melyik csapat kerül lépéselőnybe a csoportelsőségért zajló küzdelemben, ugyanis két kört követően a spanyolok és az angolok százszázalékos mérleggel, azonos gólkülönbséggel állnak a H csoport élén.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények