Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 02. 16. 20:04

Honfitársa olvasott be neki alaposan.

Walter Casagrande, aki a nyolcvanas években 19 alkalommal öltötte magára a brazil válogatott mezét,a PSG-nek a Real Madrid ellen elveszített Bajnokok Ligája összecsapása után élesen bírálta honfitársa, Neymar képességeit.
 
„Értetlenül állok azelőtt, hogy még mindig elismerőleg veregetik Neymar vállát, akinek a viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után, emellett csapatjátékosnak sem nevezném. Mostanság arról beszélnek, hogy elhagyja a PSG-t, mert a játéka nem kompatibilis Cavaniéval – kezdte mondandóját Casagrande, aki 1987-ben BEK-győztes (Bajnokok Ligája elődje) volt a portugál FC Portóval -. Egy szörnyeteget teremtünk. A probléma az, hogy nem üti meg Messi, Maradona vagy Cristiano Ronadlo szintjét. Ők egymaguk is képesek mérkőzéseket eldönteni, Neymar nem.”
 
Neymar a Paris Saint-Germain mezében 28 mérkőzésen lépett pályára, 27 gólt szerzett.
 

A Milan vinné a Dortmund sérülékeny sztárját " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

Az olasz Calciomercato információi szerint a Milan sportigazgatója, Massimiliano Mirabelli jelenleg Németországban tartózkodik új igazolások után kutatva. A lap szerint a sportvezető Dortmundban tartózkodik, ahol Marco Reus megszerzésén dolgozik. A játékos kivásárlási ára 50 millió euró körül mozog, ami klubrekordot jelentene, ha megvalósul az üzlet.

Cimkék: neymar , psg

Legfrissebb híreink


Élő eredmények