Szerkesztő: Nagy Benjámin
2017. 12. 10. 21:16

Egyéves eltiltást kapott a támadó.

 

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága egyéves eltiltással sújtotta a perui Paolo Guerrerót, aki fennakadt a doppingvizsgálaton hazája válogatottjának októberi világbajnoki selejtezőjén, így lemarad a jövő nyári tornáról.

 

A dél-amerikai gárda 33 éves csapatkapitányát az Új-Zéland elleni interkontinentális pótselejtező előtt függesztették fel, mert „abnormális értékeket” produkált. Később kiderült, hogy a Bayern München és a Hamburger SV korábbi labdarúgója - aki most a brazil Flamengo játékosa - kokaint fogyasztott.

Peru a dél-amerikai zónában ötödikként végzett, az interkontinentális pótselejtezőn 2-0-ás összesítéssel jutott ki az oroszországi vb-re Új-Zéland ellenében.

A peruiak 1982 óta először lesznek ott a világbajnokságon, Oroszországban a C csoportban Franciaország, Ausztrália és Dánia társaságában szerepelnek.

Döbbenet: újabb súlyos tragédia történt Gulácsiék meccsén " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Azok után, hogy szerdán Lipcsében a Besiktas elleni BL-mérkőzésen egy 73 éves néző lett rosszul a nézőtéren, majd hunyt el, újabb tragédia érte Gulácsi Péter csapatát. A szombati, Mainz-cal vívott bajnoki során egy 64 éves szurkoló kapott szívrohamot. Az ő életét sem sikerült megmenteni. Egy hasonlóan tragikus, 2017.

Cimkék: bayern-münchen , vb2018

Legfrissebb híreink


Élő eredmények