Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 09. 21. 17:40

A párizsi klubnál kialakult helyzetről sokan elmondják a véleményüket.

Áll a bál a PSG-nél, úgy tűnik, két dudás nem fér meg egy csárdában. Neymar és Cavani között a viszony meglehetősen feszült, a kialakult szituációról Diego Forlan is elmondta a véleményét.

 
"Cavani több tiszteletet érdemelne. Évek óta szórja a gólokat, és ő végzi el a tizenegyeseket, ezt pedig tiszteletben kéne tartani. Neymar ezt nem csinálta volna meg Messivel. Nem akarta, hogy Cavani végezze el a büntetőt, olyan volt, mint egy idegesítő kisfiú. Az ilyen problémák persze sok klubnál előfordulnak, az viszont számomra érthetetlen, amit Dani Alves csinált. Cavaninak nem adta oda a labdát, Neymarnak viszont igen, mintha az ő ribanca lenne" - olvasható Forlan állásfoglalása az nso.hu-n.
 
Dani Alves így reagált: „Nem tudom, milyen meccset láttál, de én egyik csapattársamtól sem vettem el a labdát, épp, hogy tőlem vették el ők… És csak hogy tudd, a legutolsó gólt szabadrúgásból én szereztem a PSG-ben, úgyhogy inkább fogd be a pofád, és ne szítsd a viszályt az én nevemet felhasználva.”

Döbbenet: Neymar miatt adja el egyik sztárját a PSG? " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A különböző sajtótermékek napok óta azzal foglalkoznak, hogy Neymar nem kedveli párizsi csapattársát, Edinson Cavanit. Állítólag a brazil csillag azt kérte a PSG elnökétől, hogy adja el az uruguayi gólvágót. A klub első embere pedig megpróbálja teljesíteni Neymar óhaját, információk szerint a gallok már felajánlottak Cavanit a Real Madridnak.

Cimkék: psg , labdarúgás

Legfrissebb híreink


Élő eredmények