Szerkesztő: Nagy Benjámin
2018. 06. 14. 15:57

Lopetegui komolyan gondolja az igazolásokat.

 

Hamarosan megoldódhatnak a Real Madrid kapusgondjai: a Bajnokok Ligájában címvédő spanyol klub mindenben megegyezett Alisson Beckerrel, a brazil válogatott első számú hálóőrével, most már csak az AS Román múlik, hogy létrejön-e az üzlet.

 

 

Az olasz klub nem keveset, 80 millió eurót kér a játékosért, a madridiak azonban 20 millióval kevesebbet szánnak a leigazolására.

Ha a Real Madridnak sikerül 60 millióért megszereznie Alissont, akkor ő lesz a világ legdrágább kapusa. Jelenleg a Juventustól az idény végén elbúcsúzott Gianluigi Buffon birtokolja ezt a pozíciót, akiért még 2001-ben 52,88 millió eurót fizetett a Juventus.

A Marca című spanyol napilap szerint az Internacionalnél nevelkedett játékos szeretné, ha minél előbb eldőlne, hogy hol folytatja  a pályafutását.

Alissont 2021-ig köti szerződés a Romához, korábban két angol klubbal, a Chelsea-vel és a Liverpoollal is szóba hozták. A legnagyobb esély azonban arra van, hogy a Realnál kössön ki, hiszen a madridiak mindenben megegyeztek a játékos ügynökével, Zé Mariával, vagyis most már csak a Román múlik a klubváltás. 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények