Szerkesztő: Kvanduk Bence | BBC Sports
2019. 02. 06. 20:14

Meglepő időzítés.

A Nantes teljesítési követelést nyújtott be a Cardiff Citynek, amely januárban klubrekordot jelentő 15 millió fontért igazolta át Emiliano Salát a francia klubtól, írja a BBC.
 
Sala nem csak a Cardiff történetében lett rekorder átigazolási díjával, a Nantes sem adott el soha ilyen drágán játékost. A két klub megegyezése szerint az összeget három éves részletben kell rendezni, a Cardiff az első részlet kifizetését egyelőre nem teljesítette, mert „nem elégedettek a dokumentációval”.
 
A játékos soha nem érkezett meg új csapatához. A pilótával és utasával a La Manche-csatorna felet eltűnt repülőgépet több mint két hete keresték, hétfőn bukkantak rá végül az óceán mélyén.
 
A BBC úgy tudja, a Nantes jogi lépéseket fontolgat, amennyiben 10 napon belül nem kapják meg az esedékes összeget. A Cardiff közölte, tiszteletben fogják tartani a szerződés rájuk rótt kötelezettségeit, amennyiben minden körülmény tisztázott lesz, de a francia klub időzítése meglepte őket, tekintettel arra, hogy jelen pillanatban is egy holtteste próbálnak felszínre hozni az óceán fenekén fekvő roncsból.
 
A Nates-tól még senki nem kommentálta az esetet.
 
A 15 millió fontos összegből a szintén francia Bordeaux is részesül, információk szerint 50% illeti a klubot, amely 2015-ben 900 ezer fontért adta el a játékost a Nantes-nak.

 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények