Futball hírek

Bravó: bemutatkozott spanyol csapatában a magyar tehetség

Bravó: bemutatkozott spanyol csapatában a magyar tehetség
Hosszú út vezetett idáig, de megérte előbb váltania, majd várnia, edzenie. A következő ellenfél lehet, hogy épp Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi lesz...

Hoppá: Angliába igazolhat a magyar válogatott kapusa

Hoppá: Angliába igazolhat a magyar válogatott kapusa Noha Gulácsi Péter idénye remekül sikerült Lipcsében, és akár a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhat, mégsem biztos, hogy a következő idényt Németországban kezdi.

Arabylabda-szavazás: tőlük tart Ronaldo

Arabylabda-szavazás: tőlük tart Ronaldo Kell-e egyáltalán bármitől is tartania a Real Madrid világklasszisának?

Úgy folytatja új csapatában, ahogy Újpesten - videó

Úgy folytatja új csapatában, ahogy Újpesten - videó Jól sikerült bemutatkozása a Levantéban Enis Bardhinak. Az Újpestről Spanyolországba igazoló, kiváló macedón játékos fejjel talált be egy edzőmeccsen. Bardhi az 5-ös számú mezben játszott.

Zidane nyilatkozott: távozik-e Ronaldo Madridból?

Zidane nyilatkozott: távozik-e Ronaldo Madridból? A nyár egyik slágertémája Cristiano Ronaldo Madridból való távozása. A portugál szerződésével kapcsolatban sokan, sokfélét nyilatkoztak, most Zinedine Zidane szólalt meg. Tiszta vizet öntött a pohárba?

A fagyi visszanyal: a Monaco visszavág Mbappé miatt

A fagyi visszanyal: a Monaco visszavág Mbappé miatt Nagyon úgy tűnik, a Monaco semmi pénzért nem adja el Kylian Mbappét. A francia csodatiniért fél Európa bejelentkezett, ám a hercegségbeli csapat most visszavág - komoly következményei lehetnek az ügynek...

Amerikai álom: így éli mindennapjait Nikolics - videó!

Amerikai álom: így éli mindennapjait Nikolics - videó! Nemanja Nikolics volt az MLS Insider műsor heti kiválasztottja. A remek formában lévő magyar támadó mindennapjait, kialakult kultuszát mutatja be a videó. További hír, hogy bevezetik az MLS-ben a videobírót.

Zseniális, hogy mutatta be új játékosát a Roma - videó!

Zseniális, hogy mutatta be új játékosát a Roma - videó! Frappáns ötletekből nincs hiány a futball világában. Manapság a friss átigazolások egyre különfélébb bemutatása a népszerű. Az AS Roma sem maradt ki a sorból, pazarul prezentálta a csatár Gregoire Defrelt.

Klubot válthat az MU jelenlegi és volt csatára is

Klubot válthat az MU jelenlegi és volt csatára is Az egyik Lukaku miatt távozhat, a másik pont a belga orra alá törhet borsot.

A rovat további friss hírei