Futball hírek

Gyurcsó Ádám aláírt új csapatánál

Gyurcsó Ádám aláírt új csapatánál
A magyar válogatott támadó kölcsönbe igazolt lengyel klubjától.

Véget ér a varázslat: Ronaldinho visszavonul

 Véget ér a varázslat: Ronaldinho visszavonul Visszavonul a profi labdarúgástól Ronaldinho, a brazil futball történetének egyik legnagyobb csillaga, ezt ügynökeként tevékenykedő testvére, Roberto Assis erősítette meg egy interjúban.

Profi szerződés a focistánknak, európai toptehetségnek nevezték

Profi szerződés a focistánknak, európai toptehetségnek nevezték A középpályás az elmúlt fél szezonban a fiókcsapatban, az FC Lieferingben szerepelt, amelyben 19 mérkőzésen hét gólt szerzett.

Megrúgta a játékost, kiállította, most bocsánatot kért - videó

Megrúgta a játékost, kiállította, most bocsánatot kért - videó Elnézést kért Diego Carlostól Tony Chapron játékvezető, aki a Nantes – Paris Saint-Germain bajnoki meccsen utána rúgott a játékosnak, aztán ki is állította őt.

Nantes-PSG: felfüggesztették a játékost felrúgó bírót

Nantes-PSG: felfüggesztették a játékost felrúgó bírót A bírónak hamarosan a szövetség fegyelmi bizottsága előtt kell beszámolnia tettéről.

Reagáltak arra, hogy sztáredző váltja Wengert az Arsenalnál

Reagáltak arra, hogy sztáredző váltja Wengert az Arsenalnál Már a fizetése és szerződése hossza is megvan, de...

Tarolt a Real, Messi verte Ronaldót, íme, az UEFA álomcsapata

Tarolt a Real, Messi verte Ronaldót, íme, az UEFA álomcsapata Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta 2017 álomcsapatát, amelyet a szurkolók szavazatai alapján állított össze.

Nyomott egy "dabet", börtönbe zárhatják - videó!

Nyomott egy "dabet", börtönbe zárhatják - videó! A szaúdi kupában egy hete továbbjutó al-Nojoom egyik játékosa ünneplését egy dab-mozdulattal színesítette. Csakhogy az országban a dabelés drogozásra való utalása miatt tilos - a játékos börtönbe kerülhet...

A rovat további friss hírei