Futball hírek

Videó a DAC győzelméről

Videó a DAC győzelméről
Nem csak a labdarúgók voltak fantasztikusak, hanem a drukkerek is.

Szlovákia: félidő alatt lőtt mesterhármast a magyar válogatott

Szlovákia: félidő alatt lőtt mesterhármast a magyar válogatott Priskin Tamás mesterhármasával győzött a Slovan a forduló egyik rangadóján.

Megmenekülhet a Maracana a teljes szétrohadástól

Megmenekülhet a Maracana a teljes szétrohadástól Törlesztették az adósság egy részét, így újra van áram a tavalyi ötkarikás játékok centrumában.

Két év eltiltás, pedig szó szerint nem csináltak semmit – videó

Két év eltiltás, pedig szó szerint nem csináltak semmit – videó Nem értettek egyet a bíró döntésével, mozdulatlanul protestáltak.

Fogalmatlanul szólt be az ukrán a magyar válogatott focistának

Fogalmatlanul szólt be az ukrán a magyar válogatott focistának Talán jobban járt volna, ha előbb informálódik a televíziós szakkommentátor…

Mészáros Lőrinc eszéki csapatáról is beszéltek

Mészáros Lőrinc eszéki csapatáról is beszéltek Az MLSZ elnökségi tagjainak sorában is helyet foglaló Bánki Erik szerint Balmazújvároson jó döntést hoztak azzal, hogy elhalasztották a hétvégi NB II-es mérkőzést. Ennek kapcsán jelezte: szeretnék elérni, hogy rövidebb téli szünet legyen a bajnokságban.

Bemutatjuk az osztrák Leicester Cityt

Bemutatjuk az osztrák Leicester Cityt Az Altach jelenleg a második a bajnokságban, 3 ponttal lemaradva a Red Bull Salzburg mögött.

Kalmár bemutatkozott Dániában

Kalmár bemutatkozott Dániában A magyar középpályásnak negyed óra jutott az északi rangadón.

Hihetetlen trükk Ronaldinhótól az All Star-gálán - videó

Hihetetlen trükk Ronaldinhótól az All Star-gálán - videó A New Orleans-i NBA All Star gálán a kiváló brazil labdarúgó, Ronaldinho is tiszteletét teszi - s ha már ott van, elképesztő varázslatot csinál a zsákolókirály Jordan Kilganonnal együtt.

A hátvéd, aki kezdi megszeretni Kínát - interjú

A hátvéd, aki kezdi megszeretni Kínát - interjú Guzmics Richárd nemrég érkezett Ázsiába, de egyelőre minden tetszik neki.

A magyra válogatott focista döntötte el a katari rangadót

A magyra válogatott focista döntötte el a katari rangadót Németh Krisztián büntetőből lőtt győztes gólt a katari labdarúgó-bajnokság pénteki játéknapján.

18 német város rendezne mérkőzést a 2024-es labdarúgó Eb-n

18 német város rendezne mérkőzést a 2024-es labdarúgó Eb-n A német szövetség (DFB) összesen tíz városban kívánja megtartani a hét év múlva esedékes tornát. Tájékoztatása szerint a pályázók között van Berlin, Dortmund, Hamburg és München is.

Agyi károsodást okozhat a labdarúgás

Agyi károsodást okozhat a labdarúgás Lapszemle: Ez megerősíti azokat az elképzeléseket, melyek szerint veszélyes az ütközés és a fejelés a pályán.

A rovat további friss hírei