Szerkesztő: Göbölyös András
2017. 02. 13. 21:46

Florentin Pogba, a Saint-Étienne középhátvédje hamarosan az Európa Ligában nézhet farkasszemet kistestvérével, a Manchester Unitedet erősítő Paul Pogbával.

 

„Megnyerheti a világ összes trófeáját, de akkor is a kistestvérem lesz.”- mondta Florentin Pogba, aki az Európa Ligában végre a pályán is találkozhat testvérével. Ez lesz az első alkalom, hogy a Saint-Étienne 26 éves középhátvédje végre találkozzon Paullal. 
 
„Amikor egy nyaraláson focizunk, akkor mindig egy csapatban vagyunk. Most majd ellene kell játszanom, sőt nekem kell fogni őt. Bizonyára vegyes érzései lesznek a szüleinknek, hiszen valamelyikünk jobban fog ebből a meccsből kijönni”- mondta Florentin.  
 
 

A válogatott támadó tavasszal is főszereplő - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

 
Együtt nőttek fel Paullal, rengeteget fociztak együtt, egészen 2007-ig, amikor elváltak az útjaik. Florentin és az ikertesója Mathias a spanyol Celta Vigóhoz szerződött, míg a mostani Manchester United játékos Paul a La Havrét választotta. Mostanra mind a hárman profi játékosok lettek, de a legtöbbre kétség kívül ők ketten vitték a többre. 
 
Mathias Pogba jelenleg az Eredivisiében szereplő Sparta Rotterdam középcsatára, de korábban megfordult a Pescaránál, a Crewe Alexandránál, vagy éppen a Celtánál. Az idei szezonban egyébként elég jól megy neki, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 15 meccsen 6 gól/2 gólpassz a mérlege.
 
 
Nagy László

Legfrissebb híreink


Élő eredmények