Eb 2016

Anglia: az elmúlt 10 év bajnokai és az összesített rangsor

Anglia: az elmúlt 10 év bajnokai és az összesített rangsor
Mindkét listán a Manchester United áll az élen.

Négyméteres szobrot kap a portugál Európa-bajnok

Négyméteres szobrot kap a portugál Európa-bajnok Szobrot kap hazájában Rui Patrício, az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott kapusa.

„Az EB-döntőnél is nehezebb volt a magyarok elleni meccs” – állítja a portugál kapitány

„Az EB-döntőnél is nehezebb volt a magyarok elleni meccs” – állítja a portugál kapitány Fernando Santos szerint Magyarország nagyobb kihívást jelentett Portugáliának az EB-n, mint a házigazda elleni!

Csatárfronton nem gyengült, hanem erősödött a Leicester!

Csatárfronton nem gyengült, hanem erősödött a Leicester! A Leicester klubrekordot jelentő 30 millió fontért (35 millió euróért) vásárolta meg a 28 éves, algériai válogatott befejező csatár Iszlam Szlimani játékjogát a portugál Sporting együttesétől - az átigazolás tényét az angol klub is megerősítette hivatalos honlapján szerda este.

Ez lehet a valódi oka a franciák Eb-döntős vereségének - videó

Ez lehet a valódi oka a franciák Eb-döntős vereségének - videó Hugo Lloris jobb térde megsérülhetett nem sokkal a portugálok gólja előtt az Eb-finálé hosszabbításában, ez nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy a franciáknak végük meg kellett elégedniük az ezüsttel két és fél hete a Stade de France-ban. Lloris ezért maradhatott le Éder távoli, jobb alsóba tartó lövéséről a 109. percben. Erre enged következtetni egy, pár napja az interneten keringő felvételből, amelyen a kamera végig a francia hálóőrre fókuszál.

Egy magyar Eb-meccs is szerepel az UEFA toplistáján

Egy magyar Eb-meccs is szerepel az UEFA toplistáján Az UEFA az ötvenegyből kiválasztotta a franciaországi Európa-bajnokság legjobb öt mérkőzését, melyek között a magyarok egyik csoportmeccse is szerepel.

Geráé az Eb gólja!

Geráé az Eb gólja! Ha már a játékban nem mi vagyunk a legjobbak, legalább szavazásban igen: az UEFA honlapján Gera Zoltán Portugáliának lőtt gólját szavazta meg a közönség az Európa-bajnokság legszebbjének!

Tekintsd meg Eb-álomcsapatunkat!

Tekintsd meg Eb-álomcsapatunkat! A Sport365 összeállította azt a tizenegyet, amely szerintünk a legütősebb a most lezárult labdarúgó Európa-bajnokság játékosteljesítményei alapján. Öt portugál, két francia, két olasz, egy walesi és egy horvát került be. Buffon, Glik, Ashley Williams, Cédric, Krychowiak, Ramsey, és Ronaldo csak a kispadra fér fel.

Kassai empátiával kezelte CR-t a döntőben

Kassai empátiával kezelte CR-t a döntőben A legnagyobb sikernek azt tartja Kassai Viktor, hogy a magyar bírói csapat az "elsőtől az utolsó sípszóig" ott lehetett a vasárnap zárult franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

„Gólos köcsög a ketchupos üvegből” – így kérdezték Szalait CR-ről

„Gólos köcsög a ketchupos üvegből” – így kérdezték Szalait CR-ről Tolmácsot kérek! Utólag bár ne kért volna Szalai Ádám, ugyanis a franciaországi Európa-bajnokságon, az Izland elleni mérkőzést megelőzően kapott egy érdekesre fordított kérdést Cristiano Ronaldóról a magyar válogatott csatára.

Újabb díjat zsebelt be Gera Zoltán gólja

Újabb díjat zsebelt be Gera Zoltán gólja A tekintélyes angol Sky Sports gólszépségversenyén elsöprő fölénnyel nyert Gera Zoltán Portugália elleni találata a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörében.

Két magyar védőt is az Eb legrosszabbjai közé tettek

Két magyar védőt is az Eb legrosszabbjai közé tettek Az Európa-bajnokság lezárultával folyamatosan kerülnek elő a különböző álomcsapatok, ezúttal egy „rémálomcsapatot” mutatunk be.

A magyar–belga mindent vitt

A magyar–belga mindent vitt A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság nézettségi rekordokat hozott az M4 Sport csatornának, a belgák elleni magyar meccs a döntőt is lepipálta!

A rovat további friss hírei