Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 02. 14. 22:42

A katalánoknak ennyi gólt eddig csak öt gólt tudott rúgni a Bajnokok Ligájában.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
PSG (francia)–FC Barcelona (spanyol) 4–0 (Di María 18., 55., Draxler 40., Cavani 72.)
 
 
A duplázó Ángel di Maria volt a legjobb argentin játékos a PSG-Barcelona BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén, annak ellenére, hogy a pályán volt honfitársa, Lionel Messi is, akit sokan a világ legjobb játékosának tartanak. Viszont sem Messi, sem a csapata nem alkotott maradandót, sőt, nyugodtan kijelenthető, gyakorlatilag kiesett a Bajnokok Ligájából. A ma látottak alapján nehéz elhinni, hogy a Barca ennek a párizsi csapatnak öt gólt rúgna a visszavágón.
 

Más lett volna a helyzet, ha a végén Umtiti fejese után a kapufa nem segíti a párizsiakat, de hát a Fortuna már csak olyan, hogy mindig azok mellé áll, akik megérdemlik. Márpedig a PSG játékosai megérdemelték a segítséget, mert álomszép támadásokat vezettek akkor is, amikor a Barca kapuját vagy akkor, amikor a labdát birtokló katalán játékosokat rohamozták. Joggal ünnepelt a francia publikum.
 
Ünnepelhették csapatuk fölényes, világraszóló diadalát, amely biztos, hogy aranybetűkkel kerül bejegyzésre a klub történelemkönyvébe. Ha ekkora előnyről nem jutnak tovább a párizsiak (5 góllal kellene kikapniuk), akkor megérdemelik majd, hogy egy világ röhögjön rajtuk.
 
A Barcelonának eddig a Milan, a Dinamo Kijev, a Valencia, a Clehsea és a Bayern München lőtt 4 gólt BL-meccsen…
 
Cimkék: bajnokok-ligája

Legfrissebb híreink


Élő eredmények