Szerkesztő: Kuti György | m4sport.hu.
2018. 12. 13. 11:38

Szerencsére nagyobb baj nem történt.

BL: Müller nem tudott személyesen bocsánatot kérni „áldozatától”
 
Thomas Müller, a Bayern München világbajnok támadója hiába kereste Nicolás Tagliaficót, az Ajax argentin balhátvédjét a két együttes szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzése után, nem tudott tőle bocsánatot kérni, amiért a meccsen fejbe rúgta.
 
Mint ismert, az E-csoport utolsó fordulójában az Ajax és a Bayern 3–3-as döntetlent játszott egymással Amszterdamban. A találkozó 75. percében Thomas Müller fejbe rúgta a hazaiak balbekkjét, amiért Clément Turpin játékvezető piros lapot adott neki.
 
Az összecsapás után a vegyes zónában a 29 esztendős német futballista azt mondta, természetesen nem szándékosan rúgta fejbe ellenfelét, véletlenül találta el.
 
A Voetbal International beszámolója szerint a BL-győztes csatár a nyilatkozata után az Ajax öltözőjébe sietett, hogy személyesen kérjen elnézést Tagliaficótól, ám a 26 éves játékos addigra már elhagyta a helyszínt. Tagliaficót egyébként a rúgás után percekig ápolták, összetűzték a fején keletkezett sebet, majd végigjátszotta a találkozót, sőt ő szerezte csapata harmadik gólját.
 
BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
E-CSOPORT
Ajax (holland)–Bayern München (német) 3–3 (0–1)
Amszterdam, Johan Cruyff Aréna. V: Turpin (francia)
G: Tadics (61., 81. – a második 11-esből), Tagliafico (95.), ill. Lewandowski (13., 87. – a második 11-esből), Coman (90.)
K: Wöber (67.), ill. Th. Müller (75.)
 
Benfica (portugál)–AEK Athén (görög) 1–0 (0–0)
Lisszabon, Luz Stadion. V: Madden (skót)
G: Grimaldo (88.)
K: Galanopulosz (87. AEK) 
 
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények