Szerkesztő: Simon Levi
2017. 04. 13. 08:46

Az Atlético és Leicester mestere is elégedett a BL-párharc első meccsének az eredményével.

Az hazai 1-0-ás végeredménnyel Diego Simeone és Craig Shakespeare is elégedett, az angolok mestere reméli, hogy tovább folytatódik a csodájuk.

 

„Nagyon férfias, harcos kis mérkőzés volt ez –kezdte Diego Simeone. – Jó, hogy nyertünk, de a visszavágó nagyon nehéz lesz, bármi megtörténhet. Ma nem voltunk elég erősek, de azért nagyon fontos, hogy nem kaptunk gólt.

 

Veszélyes ellenfél a Leicester, oda kellett figyelni az ellentámadásaira. A második félidőben öt középpályással játszottak, nem maradt elég tér a támadásokra, egyébként is jobban védekeztek már. Hiányzott a csapatomból az átütőerő.

 

Fantasztikus éjszakánk lesz Angliában, a tét, a szurkolók közelsége... Maga lesz a futball az a mérkőzés, egy éjszaka, amely tisztán csak a futballról fog szólni.”

 

Zidane szerint szenvedni fognak a Bayern ellen a Bernabéuban " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

Fantasztikus győzelmet aratott a Real Madrid az Allianz Arénában a Bayern München vendégeként. Hátrányból fordított a Királyi Gárda Cristiano Ronaldo duplájával és a helyzetek alapján ki is üthette volna a meccset tíz emberrel befejező bajorokat, azonban Neuer mondhatni lehúzta a rolót. A meccs után Zidane és Ancelotti értékelte a látottakat: "Nyerni a Bayern otthonában nem könnyű.

 

„Az egy-nullás vereséget elfogadtuk volna a meccs előtt is – mondta  a Leicester menedzsere, Craig Shakespeare.

 

– Egy gólt nagyon szerettünk volna lőni, de hát látta mindenki, milyen remek csapat az Atlético Madrid. A továbbjutás kérdése nem dőlt még el. A büntető befújása volt a kulcsjelenet, nagyon csalódottak vagyunk, csupán szabadrúgás járt volna. Ma azt szerettük volna bizonyítani, hogy mentálisan és fizikailag is versenyképesek vagyunk ezen szinten.

 

Senki sem okozott csalódást a csapatban, odahaza meg tudjuk, mit kell tennünk. Nagyon nehéz lesz a visszavágó, de általában okozunk csalódást odahaza a szurkolóinknak, akik igazán élvezték már eddig is a BL-éjszakákat. Annyi egészen biztos, hogy odahaza sokkal több helyzetet kell kialakítanunk, mint ezen az estén Madridban” – tette még hozzá a nemrégiben kinevezett mester.

Cimkék: simeone , shakespeare

Legfrissebb híreink


Élő eredmények