Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 05. 25. 21:47

Bogdán Ádám szerint a Real Madrid és a Liverpool is erősebb támadásban.

„Sok gólt várok, mert a Madrid rettentően erős, de sebezhető hátul. Korábban ez elmondható volt rólunk is, hogy előrejátékban fantasztikus dolgokra vagyunk képesek, de hátul sebezhetőek vagyunk. Ez Virgil van Dijk érkezésével picit stabilizálódott, bár azért bele tudtunk futni egy római vereségbe is ugye – mondta a Liverpool kapusa a Kossuth Rádiónak. – Az lesz a kérdés, hogy a Real Madrid mennyire tudja vagy akarja arrogánsan játszani a saját játékát, és mi ezt mennyire tudjuk hátul megakadályozni, és mennyire fogjuk tudni kihasználni a területet, ami megmarad mögöttük.”

 
Bogdán szerint Jürgen Klopp nem fog változtatni a Liverpool játékán, hiszen a szezon során az bizonyult sikeresnek. „Az a játék, amit megszokhattak tőlünk, nem fog változni, mert ez az, ami sikerre vezetett azok ellen a csapatok ellen, akik mernek játszani. Hiszen a mi letámadásos játékunkkal, amit tempóban és hatékonyan tudunk csinálni, labdaszerzés után megmarad a terület a másik csapat mögött. Ezért várok jó eredményt, mert a Real egy ideális csapat lehet, de brutálisan erősek előrefelé. Szerintem a semleges szurkoló nagyon jó döntőt fog látni.”
 

null

null

A kapus elégedett a Liverpool szezonjával, még úgy is, hogy a csapat csak a negyedik helyen végzett a bajnokságban. „Nagyon jó szezon ez, ott vagyunk a döntőben, és ebből lehet egy fantasztikus szezon is. De ez csak a negyedik helyre elég a Premier League-ben, miközben alig emlékszem olyan meccsre, amin kikaptunk volna. Elképesztően erős ez a bajnokság.”
 
A saját idényét értékelve Bodgán elmondta, a minimális célkitűzést teljesítette, hiszen sérülése után vissza tudott térni és teljes értékű edzésmunkát tudott végezni a felnőtt csapattal. „Nagyjából elértem azt a szintet, amit korábban képviseltem. Korábban ez eléggé kétséges volt, hiszen az egész rehabilitációm nagyon nehéz, folyamatos szenvedés volt. Január végén, februárban kezdtem el igazán edzeni, ezért sem jött össze a kölcsönadás, de utólag azt mondom, nem is baj, mert így ismert környezetben, olyan emberek között tudtam készülni, akik ismernek és szeretnek. A minimális célt tehát elértem, azt viszont nem, amit a szezon előtt akartam, hogy kölcsönben legyen meccsem. De nem vagyok elégedetlen, mert a legfontosabb az, hogy tudok futni, tudok sportolni és magamnak bebizonyítottam az edzések során, hogy magas szinten is tudom ezt még csinálni. Egészséges vagyok, a térdemet megtanultam kezelni, tudom, hogy mi kell neki, megerősödött a combom, naponta teniszezem, karban tartom magam.”
 
Bogdán Ádám szerződése még egy évig érvényes a Liverpoolnál, de mivel nem jut játéklehetőséghez, nem elégedett a helyével a csapatnál. „Szeretnék játszani, szeretnék kipróbálni új dolgokat. Hogy erre lesz-e lehetőségem vagy hogy hol lesz, azt nem tudom. Az alaphelyzet az, hogy van még egy évig a Liverpoollal szerződésem, de igazából augusztus 30-ig még van idő” – mondta a kapus, aki az M4 Sporton úgy fogalmazott, hogy mivel másfél éve nem védett, már nagyon viszket a tenyere.
 

Legfrissebb híreink

23:43 - Szlovák-magyar: Marco Rossi reakciója MAGYAR FOCI
22:59 - Szlovák-magyar: bámulatos volt a mieink élőképe - fotó NEMZETKÖZI FOCI
22:48 - Parádézó hollandok, szenvedő horvátok - napi összefoglaló NEMZETKÖZI FOCI
22:38 - Simán kapott ki a válogatott Szlovákiában - videók MAGYAR FOCI
22:04 - Óriási potyagól a világklasszis kapustól - videó NEMZETKÖZI FOCI
20:02 - Bombaigazolás: klubot vált a világbajnok francia játékos NEMZETKÖZI FOCI
19:29 - Szlovák-magyar: bombameglepetés a mieink kezdőjében! MAGYAR FOCI
19:19 - Eb: fantasztikus góllal indult a selejtezősorozat - videó NEMZETKÖZI FOCI
17:56 - Felfoghatatlan összeget fizettek Ferguson utolsó rágójáért NEMZETKÖZI FOCI
17:14 - Légfegyveres Eb - Újra az a hajszál állt a magyarok és a döntő közé EGYÉB SPORTOK
16:42 - Ronaldo biztosan nem kapott a szívéhez, az UEFA büntetése miatt NEMZETKÖZI FOCI
16:06 - Hajszálnyira volt a magyar lány a döntőtől EGYÉB SPORTOK
15:30 - Így indultak a magyar szurkolók Felvidékre - VIDEÓ! MAGYAR FOCI
14:06 - Kézilabda: a Győr ikonjával erősít a Siófok KÉZILABDA
13:13 - Kopár István bizonyította erejét, és mindent legyőző akaratát - videó EXTRÉM SPORT
12:28 - Nagy elhatározásra jutott a Chelsea világbajnoka NEMZETKÖZI FOCI
11:40 - Kézi: Tovább marad Békéscsabán a nemrég érkezett irányító KÉZILABDA
10:26 - Miami tenisztorna - Kemény, fiatal ellenfelet kaphat Fucsovics TENISZ
08:23 - Angliába mehet az Atlético Madrid húzóembere NEMZETKÖZI FOCI
07:46 - Kézilabda: csapatot válthat a világsztár KÉZILABDA
07:13 - Csütörtöki sport: a szlovák-magyar rangadó a nap csúcspontja EZT LÁTOD ÉLŐBEN

Élő eredmények