Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 04. 19. 13:51

A Dortmund és a Monaco újabb gólparádét rendezhet.

A Monaco-Dortmund párharc első "félideje" a gallok 3-2-es sikerével zárult, a két gárda ezúttal a II. Lajos Stadionban feszül egymásnak.

 
Az odavágót eredetileg múlt kedden rendezték volna, ám a dortmundi busz közelében történt robbantások miatt egy nappal később indult útjára a labda.
 

BL: a Barca újabb csodában bízik, reszkethetnek a Zebrák? " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

A Barcelona a PSG ellen már felállt reménytelennek tűnő helyzetből, a katalánok valami hasonlóra készülnek ma este is, amikor a Juventust látják vendégül. A torinóiak az első mérkőzésen 3-0-ra diadalmaskodtak, így fél lábbal már ott vannak a legjobb négy között, ennek ellenére a Zebrák nem csak a bekkelésre fognak összpontosítani.

"Sokkal jobb lelkiállapotban vagyunk, a történések erősebbé tettek bennünket. Nehéz dolgunk lesz, de kellő önbizalommal rendelkezünk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el" - nyilatkozta Thomas Tuchel, a dortmundiak mestere.
 
A hercegségbeli alakulat továbbjutás esetén 2004 után szerepelhet ismét a legjobb négy között a BL-ben. Leonardo Jardim a fór ellenére nem számít sétagaloppra, szerinte egy sokkal masszívabb Dortmund vár majd rájuk.
 
Monaco-Dortmund 20.45 (tv: Sport 1)
az első meccsen: 3-2
Cimkék: dortmund , monaco , bl

Legfrissebb híreink


Élő eredmények