Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 04. 20. 08:42

Elismerte, hogy nem voltak jók a támadójátékosaik.

Száznyolcvan perc után is kijelenthető, teljesen megérdemelten és teljesen simán verte ki a Barcelona a Juventust a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. Akik semleges szemekkel nézték végig mindkét mérkőzést, pillanatig sem kételkedtek benne, hogy melyik a jobb csapat.
 
„Ez a labdarúgás! Próbáltunk magas tempót diktálni, lövésekkel is próbálkoztunk, de legelöl sajnos tompák és dinamikátlanok voltunk. Ennek ellenére jó meccset láttam. Megemelem a kalapom a Juventus előtt, zseniális edzőjük és remek játékosaik vannak, minden feltétel adott ahhoz Torinóban, hogy megnyerjék a Bajnokok Ligáját!” – vélekedett a lefújás után Luis Enrique, a Barcelona edzője.

BL: ezúttal már nem tett csodát otthon a Barcelona " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

A torinói 3-0-t követően ismét csodára lett volna szüksége a Barcelonának a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. A PSG elleni emberfeletti fordítást azonban a Juventus ellen nagyon kis valószínűséggel tehette volna meg a katalán együttes - nem is sikerült nekik. Ahogy korábban beszámoltunk róla, Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München ügyvezetője is dühét fejezte ki Kassai Viktorral szemben a Real-Bayern BL-negyeddöntőt követően.

Cimkék: bajnokok-ligája

Legfrissebb híreink


Élő eredmények