Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 04. 20. 08:52

Csak dicséret illeti a csapatát az eddigi teljesítménye miatt.

Mindkét mérkőzésen parádés játékot produkálva verte ki teljesen megérdemelten a Juventus a Barcelonát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. Az első meccset, hazai pályán, 3-0-ra nyerték a torinóiak, a visszavágón 0-0 lett a végeredmény. Azaz, a Barcelona 180 percen keresztül volt képtelen egy csapatnak gólt rúgni, ami nem megszokott teljesítmény.
 
„Csak a dicséret illeti a csapatomat az eddig nyújtott teljesítményéért. Elit ellenfél ellen jutottunk tovább megérdemelten. Remekül védekeztünk, a támadásaink viszont nem voltak hatékonyak. Kicsit nyugodtabbnak és élesebbnek kellett volna lennünk, de hát ez nem könnyű a Camp Nouban, és a Barcelona teljesen más arcát mutatja hazai pályán. Villámgyorsan járatják a labdát, és egy remek Juventus kellett a továbbjutáshoz. Az, hogy a Barcelona egy oda-visszavágós párharcban nem tud gólt szerezni, hallatlan dolog. Nem szabad hátradőlnünk, mától a bajnokságra kell koncentrálnunk. A kulcs az, hogy ne csak megtartsuk a jelenlegi formánkat, hanem még javuljunk. Mindenki kiemelkedő teljesítményt nyújtott, Andrea Barzagli beállása után pedig úgy éreztem, egész nap játszhattunk volna, és akkor sem kapunk gólt.– értékelt Massimiliano Allegri.
 
 

A Barca edzője megmondta, ki nyerheti a Bajnokok Ligáját " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

Száznyolcvan perc után is kijelenthető, teljesen megérdemelten és teljesen simán verte ki a Barcelona a Juventust a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. Akik semleges szemekkel nézték végig mindkét mérkőzést, pillanatig sem kételkedtek benne, hogy melyik a jobb csapat. „Ez a labdarúgás! Próbáltunk magas tempót diktálni, lövésekkel is próbálkoztunk, de legelöl sajnos tompák és dinamikátlanok voltunk.

Cimkék: bajnokok-ligája

Legfrissebb híreink


Élő eredmények