Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 09. 18:45

Wijnaldum betegen játszott 77. percet.

Magabiztos győzelmet aratott, és ezzel visszamászott az első helyre a Liverpool a Premier League 26. fordulójában. A csapat vezetőedzője azt emelte ki a mérkőzés után, sokat kellett javulniuk az előző hetek után, valamint, hogy nem csak sérülésekkel, hanem betegséggel is meg kellett küzdeniük a napokban. Többek között a második gólt szerző, és a 77. percben lecserélt Wijnaldum sem volt rendben.
 
A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp a mérkőzést követően nyilatkozott: "Nem vagyunk boldogok az előző két mérkőzésen nyújtott teljesítmény miatt, és szenvedtünk egy kicsit a pontrúgásoknál. Sok mindenen kellett javítanunk. Voltak sérültjeink, és fitt játékosaink, akik megbetegedtek a mérkőzés előtti éjszaka. Nagy reményekkel érkeztünk, és nyertünk ma lenyűgöző módon. Többen is kimagaslóan teljesítettek a pályán. A harmadik gól világklasszis volt.
 
Georginio Wijnaldumról betegségét is részletezte a német mester:"Nem a csapa hotelében aludt tegnap este. Hányt és hasmenése volt két napja, szóval nem tudott velünk tartani."
 
A Liverpool szurkolók elmúlt hetekben mutatott viselkedése is szóba került: "A rajongók kissé idegesek voltak az elmúlt időben mindenféle dolog miatt. Ez nem egy Liverpool sajátosság –Ez a futball sajátossága.
 
Premier League 26. forduló
 
Liverpool-Bournemouth 3-0 (2-0)
Gsz.: Mané (24.), Wijnaldum (34.), Salah (48.)

Legfrissebb híreink


Élő eredmények