Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 02. 18. 20:01

A harmadosztály sereghajtója tréfálta meg a Spurst.

Vasárnap késő délután a Tottenham a Rochdale otthonába látogatott az FA-Kupában.
 
Sima meccsnek tűnhetett elsőre a londoniaknak a találkozó, hiszen a hazaiak jelenleg a harmadosztály sereghajtói. Ennek ellenére a Rochdale az első félidő végén meglepte a fővárosiakat, hiszen a 45. percben Ian Henderson révén meg is szerezték a vezetést (1-0).  A második játékrészben azonban összekapta magát a Spurs, és a PSG-től érkezett Lucas Moura góljával egalizálni tudtak az 59. percben (1-1). A 88. minutumban aztán majdnem szertefoszlott a Rochdale álma, hogy a Wembley-ben lépjenek pályára az újrajátszás során, ugyanis büntetőhöz jutott a Tottenham, amelyet Harry Kane értékesített (2-1).
 
A legvégén azonban érkezett Steve Davies, és 2-2-re módosította a végeredményt, azaz a Wembley vár a megismételt mérkőzésen a Rochdale játékosaira!
 
 

A Napoli visszavette a vezetést a tabellán - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

A hazai csapatoké volt a vasárnap kora délután a Serie A 25. fordulójában: a Napoli, a Bologna és Benevento is nyert odahaza, egyaránt egygólos különbséggel. A Bolognában sajnos csak a kispadon jutott hely Nagy Ádámnak. A Napoli visszavette a vezetést a tabellán, és klubrekordot döntöttek: sorozatban kilencedik hazai bajnokijukat is megnyerték.

Cimkék: fa-kupa , tottenham

Legfrissebb híreink


Élő eredmények