Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 09. 15:58

Egekbe magasztalta trénerüket a duplázó Pogba, miközben odaszúrt Mourinhonak.

A Fulham ellen aratott fölényes, 3-0-ás győzelmet idegenben Ole Gunnar Solskjaer csapata. Az új edző alatt megtáltosodott a Manchester United. Ez volt a 11. veretlenül megvívott csatájuk, miközben ledolgozták hátrányukat a legjobb néggyel szemben, és ha még csak 24 óráig is, de vissza kerültek a BL indulást érő helyekre.

- Remek érzés. Ezt akartuk elérni, mióta Ole [Gunnar Solskjaer] átvette a csapatot. Beszéltünk erről, hosszú út áll még előttünk, de szeretnénk maradni [az első négyben]. Nagyon le voltunk maradva, és most ismét a legjobb négyben vagyunk, de nagy mérkőzések előtt állunk, azok döntik el, hol végzünk az idény végén, - kezdte értékelését a csapat szintén szinteket javuló sztárja Paul Pogba.

Pogba arra is kitért, érzése szerint már játszottak ennél jobb meccset is, ahol nem tudtak ennyi találatot szerezni, valamint, hogy az első félidőben úgy érezte, nem irányítanak a mérkőzésen. Kiemelte, a jó atmoszféra segíti a csapatot. 
 
- Ole csak önmaga. Nem színészkedik, és mindenki számára élvezetté teszi a munkát, és önbizalmat ad mindenkinek, - dicsérte új mesterét a francia, miközben kicsit odaszúrt a korábbi edzőnek, José Mourinhonak.
 
Ahhoz, hogy a vasárnapi mérkőzéseket követően is az első négyben legyenek a Vörös Ördögök, az kell, hogy a jelenleg első helyen álló Manchester Citiy le tudja győzni az ötödik Chelsea-t.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények