Szerkesztő: Nagy Benjámin
2018. 05. 17. 19:01

Három évig biztosan.

 

Aláírta új szerződését az angol bajnok Manchester Cityvel a csapat menedzsere, Pep Guardiola, aki így 2021-ig irányítja majd a világoskék-fehéreket.

 

A 47 éves szakember a mostani szezonban Premier League-rekordot jelentő 100 ponttal végzett az angol bajnokság élén, a Bajnokok Ligájában viszont csak a negyeddöntőig jutott az együttes. A klubnál viszont úgy tűnik, nagyon bíznak Guardiolában.

A korábban a Barcelonát és a Bayern Münchent irányító spanyol tréner hároméves szerződéshosszabbítást írt alá, melynek értelmében 2021-ig irányítja a mancheserieket, ennyi időt pedig még egyetlen klubnál sem töltött (a katalánokat 2008-2012, a bajorokat 2013-2016 között trenírozta).

„Nagyon boldog  és izgatott vagyok. Megtiszteltetés, hogy itt dolgozhatok. Nagyon élvezem a közös munkát a játékosaimmal, és a következő években is a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk majd. Menedzserként jól kell érezd magad a futballistáid között, és én remekül érzem magam, mikor velük vagyok” – nyilatkozta Guardiola, aki a nyári átigazolási időszakban többek közt a ReaI Madrid támadó középpályását, Iscót is szeretné a Citybe csábítani.

A manchesteri alakulat 32 nyert meccsel, 106 gólt szerezve lett angol bajnok, mindkét mutató rekordnak számít.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények