Szerkesztő: Simon Zoltán | MTI
2018. 11. 14. 11:56

Az Animal Planet televízió globális elnöki posztját adja fel.

Az Animal Planet televízió globális elnöki posztját feladva Susanna Dinnage lesz az angol labdarúgó Premier League ügyvezető igazgatója. A BBC honlapjának beszámolója felidézi, hogy a januárban hivatalba lépő Dinnage mindössze a harmadik vezetője lesz a PL-nek: 1992 és 1999 között Rick Parry, azóta pedig Richard Scudamore irányította a ligát.

 
„Örömünkre szolgál, hogy ilyen rátermett vezetőt találtunk erre a fontos szerepkörre. Nagyon erős volt a mezőny, de Susanna az eddig elért eredményeivel kiemelkedett” – mondta Bruce Buck, a Chelsea és a jelölőbizottság elnöke.
 
Dinnage 2009 januárjában csatlakozott az Animal Planetet működtető Discoveryhez, előtte tíz évig a Five Channel nevű csatornánál dolgozott, a pályafutását pedig az MTV zenei televíziónál kezdte.
 
Első nyilatkozatában úgy fogalmazott, izgatottan várja új szerepkörét, hiszen a Premier League sok ember számára rengeteget jelent. „Ez a professzionális sport csúcspontja. Egy ilyen dinamikus és inspiráló szervezet vezetésének lehetősége nagy kiváltság” – tette hozzá.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények