Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 05. 13. 13:09

Gary Cahill és John Terry mondta el a véleményét.

A Chelsea labdarúgócsapata, története hatodik angol bajnoki elsőségét ünnepelhette, a tegnapi West Bromwich Albion felett aratott 1–0-s győzelmével. Ezzel Conte gárdája bebiztosította a bajnoki aranyat. Nézzük, hogyan élték meg ezt a sikert a lefújás követően a londoni kékek háza táján.
 
Gary Cahill arra a kérdésre, hogy hogyan érzi magát, először azt reagálta, hogy az arcára van írva, mondta mindezt természetesen széles mosollyal. „Csodálatosan érzem magam. Ez egy különleges pillanat.”  - folytatta az angol válogatott játékos, aki John Terry mellőzése miatt csapatkapitányi feladatkörbe lépett elő.  „Megérdemelten lettünk bajnokok, nagyon keményen dolgoztunk, de megérte, mert mi vagyunk a legjobb csapat.”
 
John Terryt is meginterjúvolták, akinek gratuláltak az ötödik bajnoki sikeréhez. Nyílt titok, hogy Terry a szezon végén távozik, bekk szerint azért különleges ez az egység, amit ez az együttes alkot, mert fel tudtak állni például az Arsenal és a Liverpool elleni vereségek után és újra összekovácsolódtak. Majd mentek tovább, és zsebelték be a 3 pontokat. A klub legendája szerint ennek volt köszönhető az újabb bajnoki elsőség.

Így értékelt Conte a bChelsea bajnoki aranya után " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

A Chelsea labdarúgócsapata, története hatodik angol bajnoki elsőségét ünnepelhette, a tegnapi West Bromwich Albion felett aratott 1-0-s győzelmével. Ezzel Conte gárdája bebiztosította a bajnoki aranyat. Nézzük, hogyan élték meg ezt a sikert a lefújás követően a londoni kékek háza táján.

Cimkék: angol-foci

Legfrissebb híreink


Élő eredmények