Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 02. 08:22

Dortmundban igazi sztár lett.

A Manchester United figyeli a Dortmundban sztárrá váló Jadon Sanchot, mivel a nyáron megpróbálnák visszacsábítani Manchester piros felébe, tudta meg a Metro.co.uk.
 
A 18 éves játékos 2017-ben hagyta el a városi rivális Manchester City-t, miután visszautasított egy 30,000 font/hetes fizetési ajánlatot. Bár akkor megkérdőjelezték döntését, azóta elhallgattata a kétkedőket, azóta
angol válogatott is volt. Jelenleg az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon, és ez a United figyelmét sem kerülte el.
 
Függetlenül attól, hogy Solskjaer marad-e a vezető edzői székben, a Vörös Ördögök vezetősége már tervezi, hogy nyáron megszerzi a játékost, miután beszéltek az edzővel arról, mik a Mourinhotól megörökölt csapatának gyenge pontjai. Még mindig a legfontosabb feladatuk, hogy belső védőt igazoljanak, de Sancho megszerzése is előtérbe került. 
 
A Dortmund az információk szerint 90 millió fontban határozta meg a játékos árát, és ezt a United hajlandó is lenne érte kifizetni.
 
A City-nél valószínűleg nem örülnének annak, ha a városi riválisnál kötne ki a fiatal angol, és van is rá visszavásárlási opciójuk, ami azt jelenti, hogy bármilyen ajánlatot tarthatnak a játékosért, amit elfogad a Dortmund.

 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények