Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 05. 16:16

Nem hagyhatta szó nélkül Klopp kifakadását.

Jürgen Klopp eltiltásra és jelentős pénzbüntetésre is számíthat, miután a West Ham elleni 1-1-es döntetlenjüet követő sajtótájékoztatón az angol szövetség szabályaival ellentétben hosszasan kritizálta a bíró és stábja teljesítményét a West Ham United elleni mérkőzést követően. Úgy érezte, mivel a mérkőzés elején megadták lesgúóljukat, a folytatásban folyamatosan a másik csapat irányába kompenzáltak a játékvezetők.

- Les volt. - ismerte be Jürgen Klopp, amikor a meccs első góljáról kérdezték. - Ezt legkésőbb a szünetben a játékvezető is megtudta. Emberileg érthető, ha hibázik valaki, nem akarja még tovább nyitni az ollót a két csapat között, de akkor sem lehet szó nélkül hagyni. A második félidőben rengeteg 50-50, hovatovább 60-40-es szituáció volt, amiből újra meg újra a West Ham kapott szabadrúgást. Így kompenzáltak…

A német szakember elég nyilvánvalóan kifejtette, hogy szerinte a játékvezető ténykedése is hozzájárult ahhoz, hogy nem tudták megszerezni a győztes találatot Londonban. 

- Nem élveztük a játékot eléggé - tette hozzá Klopp. - Nem a nyomásról van szó, hanem hogy élvezede a helyzetet, amiben vagy. 62 pontunk van, egy meccset vesztettünk eddig, ami nagyon pozitív.
 
A West Ham mestere, Manuel Pellegrini nem hagyhatta szó nélkül kollégája kifakadását.
 
- Lassan szokása, hogy lesgólokkal akar nyerni. Még a Málaga edzőjeként legyőzött egyszer egy olyan találattal, ami legalább hétméteres lesről született. Ez van  – utalt a Dortmund elleni Bajnokok Ligája összecsapásukra a chilei vezetőedző. – Most is lesről szereztek vezetést. Az utolsó percben pedig csak Divock Origin múlt, hogy nem lett 2–1 a Liverpoolnak, pedig megint csak egy méterrel beljebb helyezkedett. Akkor kinek a javára is tévedtek többet? A napokban többször is mondtam, meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést. A szurkolóink és önmagunk miatt, no meg az sem zavar, hogy így adhatunk egy esélyt a Manchester Citynek, hogy újra a kezébe vegye a sorsát, elvégre a volt csapatomról van szó. Gondolom ez az, ami nem tetszett a liverpooli kollégának. 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények