Szerkesztő: Hatos Szabolcs | Sport365
2017. 09. 20. 09:00

Anglia – Hasonlóra évek óta nem volt példa.

Olyan dolog történt a Liverpool labdarúgócsapatával kedd este az angol Ligakupában, amelyre legutóbb 2010-ben volt példa: Jürgen Klopp Leicester City otthonában 2-0-s vereséget szenvedő együttese rögvest az első körben, a legjobb 32 között elbúcsúzott a kupasorozattól.

 

A Premier League 2016-os bajnoka az első játékrészben átvészelte a vendégcsapat mezőnyfölényét, a Pool két veszélyes gólszerzési lehetőséget is kihasználatlanul hagyott. Később feljavult a Leicester, Okazaki Sindzsi 65. és Iszlam Szlimani 78. minutumban szerzett gólja pedig kialakította a végeredményt, azaz eldöntötte a továbbjutás kérdését.

 

 

Nem Kloppék búcsúztak egyébként egyedüli élvonalbeliként kedden: nem folytathatja a Huddersfield, a Brighton, a Burnley és a Stoke City sem.

 

Angol Ligakupa, a legjobb 16 közé jutásért:Leicester–Liverpool 2–0, Bristol (II.)–Stoke 2–0, Tottenham–Barnsley (II.) 1–0, Crystal Palace–Huddersfield 1–0, West Ham–Bolton (II.) 3–0, Reading (II.)–Swansea 0–2, Burnley–Leeds (II.) 2–2 – tizenegyesekkel 3–5, AFC Bournemouth–Brighton & Hove Albion 1–0 – hosszabbítás után, Wolverhampton (II.)–Bristol (III.) 1–0 – hosszabbítás után, Brentford (II.)–Norwich (II.) 1–3, Aston Villa (II.)–Middlesbrough (II.) 0–2.

 

Sokk: kiteszik csapatából a magyar válogatott sztárját? " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Nem éppen ezt vártuk...

Cimkék: liverpool , anglia , ligakupa

Legfrissebb híreink


Élő eredmények