Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 02. 18. 17:51

Cserébe szerződéshosszabbítást várnak tőle.

Komoly fizetésemeléssel járó új kontraktust írhat alá Sadio Mané, a Liverpool szélsője. A szenegáli játékos kiváló teljesítményt nyújt a Vörösök mezében mióta 2016 nyarán csatlakozott hozzájuk a Southampton gárdájától, így annak ellenére kaphat új szerződést, hogy a jelenlegi megállapodás közte és a klub között még 2021-ig érvényes, írja a goal.com.
 
Mané jelenleg heti 80 ezer fontot keres a Liverpoolnál, de amennyiben beleegyezik, hogy a még 3 évig érvényes szerződését további 2 évvel meghosszabbítsák, úgy duplájára is nőhet a fizetése.
 
A 25 éves játékos első liverpooli idényében összesen 13 alkalommal volt eredményes,  a 2017/18-as szezonban pedig már 12 gólt lőtt és 6 gólpasszt adott. Legutóbb az FC Porto elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szerzett mesterhármast.
 

Gattuso szexet írt fel futballistájának " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

Gennaro Gattuso, az AC Milan vezetőedzője a vasárnap esti Sampdoria elleni bajnoki előtt rendezett sajtótájékoztatón újságírói kérdésre kitért a 20 éves Patrick Cutronére, aki az utóbbi meccsein rendre jó játékkal és gólokkal segítette a csapatát, írja a Nemzeti Sport. A 20 éves olasz csatár minden sorozatot figyelembe véve már 13 gólnál jár a jelenlegi szezonban.

Cimkék: liverpool

Legfrissebb híreink


Élő eredmények