Szerkesztő: Bíró Ádám
2018. 03. 15. 15:44

Meglepő titkok derültek ki Alexis Sánchezről.

Januárban lezárult a hosszú ideje húzódó huzavona Alexis Sánchez és az Arsenal között: a chilei játékost a Manchester United kaparintotta meg. A dél-amerikai távozása miatt biztos nem hullajtottak könnyeket a londoni klub futballistái, ha lehet hinni Raphael Honigsteinnek - számol be a Nemzeti Sport.
 
"Arról azonban nem beszél szinte senki, hogy az Arsenal öltözőjében hogy utálta mindenki egy emberként Sánchezt! A csapatnál szinte mindegyik játékos azt érezte, Alexis felsőbbrendűnek érzi magát, és előadja a kamerának, hogy csak ő dolgozik az egész csapatban. Ám mikor minden meccs után azt mutatta a statisztika, hogy ő futotta az egyik legkevesebbet, akkor is csak a többiekre panaszkodott, és inkább a távozásról kezdett el beszélni…" - nyilatkozta a német újságíró.

Így emlékezett Neymar Stephen Hawkingra - kép " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Pozitív hozzáállásra van szükséged, és a legjobbat kell kihoznod abból a helyzetből, amiben vagy" Az olasz élvonal szerda esti mérkőzésén a Juventus fogadta az Atalantát. Gonzalo Higuaín révén a hazaiak már a 29. percben vezetést szereztek, és később csak növelni tudták az előnyt. G: Higuaín (29.), Matuidi (81.)

Legfrissebb híreink


Élő eredmények