Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 02. 23. 19:44

Anglián belül is több kérője akadt.

A Radio Monte Carlo információja szerint a Manchester United egyelőre nem kínált új szerződést Anthony Martialnak, ami a csapat francia labdarúgóját értetlenséggel és némi nyugtalansággal tölti el, írja a Nemzeti Sport.
 
Az RMC úgy értesült, hogy a tárgyalások holtpontra jutottak, és a magát megbántva érző Anthony Martial fel is függesztette a manchesteri házvásárlást, pedig már kinézett egy kedvére való új ingatlant.
 
A szezon tétmérkőzésein 11 gólt és kilenc gólpasszt elkönyvelő, jó formában lévő támadó jelenlegi szerződése 2019 júniusáig szól, és tartalmaz egy egyéves opciót is. Martial ügynöke decemberben már leült a manchesteri vezetőséggel, ennek eredményeképpen a hivatalos hosszabbítási ajánlatnak már meg kellett volna érkeznie a játékoshoz – ám ez nem történt meg.
 
Az okokat találgató RMC szerint elképzelhető, hogy Alexis Sánchez téli szerződtetése átírta a francia csatárt érintő manchesteri forgatókönyvet.
 
Martial iránt korábban több klub is élénken érdeklődött, az RMC most a Tottenhamet és a Milant említi, és hozzáteszi azt a korábbi spanyol sajtóértesülést is, amely Gareth Bale esetleges „ellenértékeként” a Real Madridban látja a francia támadót.
 

Meglepő helyre igazolhat a madridiak ikonja " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Fernando Torresért bejelentkezett a kínai Dalian Yifang - írja az AS. Érdekesség, hogy az ázsiai klub érdeklődését nem csupán Torres, hanem Yannick Carrasco is felkeltette. Torres szerződése a szezon végén lejár a Matracosoknál, a rutinos labdarúgó ebben a szezonban a bajnokságban 2, míg a Spanyol Kupában 3 gólt szerzett.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények