Szerkesztő: Simon Zoltán
2017. 05. 16. 09:53

Parádés választ adott az angol bajnok olasz mestere.

Diego Costa kispados volt a hétfői összecsapáson, a 2–1-es Chelsea-vezetést hozó első félidő után pedig megéhezett, így a média képviselői számára kikészített elemózsiából csemegézett. A hírek szerint a Chelsea leggólerősebb játékosa sajttal és naranccsal csillapította étvágyát – írta az nso.hu.
 

Kiderült, ezért dobta Rihanna a Real Madrid sztárját " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Karim Benzema és Rihanna 2015-ben ápolt szorosabb kapcsolatot egymással, ám a románc nem tartott sokáig. A szakítás okáról sokáig csak találgattak, ám most kiderült, az énekesnő azért fejezte be kapcsolatát a Real Madrid labdarúgójával, mert nem tudta kiverni a fejéből egykori kedvesét, Chris Brownt - számolt be a bors.hu.

A hétgólos összecsapás után az újságírók megkérdezték Antonio Contét, mi a véleménye a félidőben majszoló Costáról. Az olasz szakember azt felelte, „attól függ, mit evett”. A riporterek viccelődve azt válaszolták, „Costa csokoládétortát majszolt”.
 
„Ez esetben roppant mérges vagyok rá, mert hozhatott volna nekem is egy szelet csokitortát. Szenvedtem a meccs alatt, jó lett volna enni egy kicsit” – viccelődött az olasz szakember.
 

diego-costa - Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Cimkék: angol-foci

Legfrissebb híreink


Élő eredmények