Szerkesztő: Márványi Péter | MTI
2016. 03. 28. 07:08

Eltört az angol labdarúgó-válogatott kapusának bokája szombaton a Németország elleni felkészülési mérkőzésen.

Jack Butlandet, a Stoke City kapusát a szünet előtt hordágyon levitték a pályáról, sírt a fájdalomtól, de bokasérülésének pontos diagnózisára egy napot kellett várni.
 
 
„A mai vizsgálatok szerint eltört a bokám. Mindent megteszek a gyors felépülésért, amit tudok" - írta Twitter-oldalán vasárnap a huszonhárom éves Butland.
 
A kapusnak körülbelül három hónapot kell kihagynia, ezért veszélybe került a szereplése a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon.
 
Roy Hodgson szövetségi kapitány úgy tervezi, hogy május 12-én hirdeti ki a kontinenstornára utazó keretét, amit a hónap végéig kell huszonhárom fősre szűkítenie és véglegesítenie. A kapusposzt minden bizonnyal komoly fejtörést okoz majd számára, hiszen a Manchester City hálóőre, Joe Hart is sérült. Butland helyét szombaton a southamptoni Fraser Forster foglalta el.
 
Az angolok szombaton 2–0-s hátrányt követően 3–2-re legyőzték a világbajnoki címvédő németeket, kedden pedig felkészülési mérkőzésen a holland válogatottat fogadják a londoni Wembley Stadionban.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények