Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 03. 21. 09:34

Még a világbajnokság előtt nyélbe ütnék az üzletet.

A The Sun legfrissebb értesülései szerint az Arsenal a nyáron szerződtetné a Lyon francia támadó középpályását, Nabil Fekirt, írja a Rangadó.
 
Az Ágyúsok menedzsere, Arséne Wenger nagy rajongója honfitársának, és mindenképp az Emirates stadionba szeretné csábítani a 24 éves játékost.
 
A beszámolók szerint az Arsenal 45 millió fontot fizetne a Lyon csapatkapitányáért, akinek az átigazolását már a nyári világbajnokság előtt lezárná a londoni klub. Korábban olyan hírek is felreppentek, hogy a Barcelona is érdeklődik Fekir iránt, aki a mostani idényben eddig 21 gólt és 6 gólpasszt termelt.
 

Ibrahimovic kikérte magának, hogy királynak nevezzék " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Zlatan Ibrahimovictól már megszoktuk a hangzatos mondatokat, most egy újabb gyöngyszemmel gazdagodtunk korábbi csapattársa révén. A jelenleg a Schalkéban focizó Benjamin Stambouli-val készített interjút a goal.com. Stambouli és Zlatan 2016-ban együtt játszottak a Paris Saint-Germain-ben, ott kerültek egymással közeli kapcsolatba. A francia labdarúgó elmondása szerint egy alkalommal fizioterápiás kezelésen voltak együtt Ibrával, és a tv-ben egy róla szóló hír ment.

Cimkék: arsenal , nabil-fekir

Legfrissebb híreink


Élő eredmények