Szerkesztő: Bíró Ádám
2018. 05. 30. 15:00

Meglepő helyről keresték meg a Pool kapusát.

Az olasz harmadosztályba feljutott FC Rimini szívesen látná soraiban Loris Kariust, a Liverpool FC német futballkapusát, aki kétszer is nagyot hibázott a Bajnokok Ligája szombati döntőjében.
 
Giorgio Grassi klubelnök közölte, egyéves szerződéssel kívánnak kedveskedni születésnapjára a júniusban 25 éves játékosnak, aki náluk újra erőre kaphatna, továbbá önbizalomra tehetne szert. Hozzátette ugyanakkor, hogy a jövevénynek meg kellene küzdenie az 1-es mezért a csapatkapitány Francesco Scottival, aki egyben az első számú kapus is.
 
Karius a Real Madrid elleni fináléban 0-0-nál gyakorlatilag Karim Benzema lábára dobta a labdát, amely a kapujába pattant, majd a madridiak 2-1-es vezetésénél Gareth Bale távoli lövését védte be, eldöntve ezzel a mérkőzést.
 
A sorsdöntő hibák miatt halálos fenyegetéseket kapott a világhálón, és egyre valószínűbb, hogy Jürgen Klopp új hálóőr után néz. A hírek szerint a kiszemeltek között van a brazil válogatott Alisson Becker (AS Roma), a szlovén Jan Oblak (Atletico Madrid) és az olasz Gianluigi Donnarumma (AC Milan) is.
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények