Szerkesztő: Nagy Zsolt
2018. 03. 14. 17:28

A chilei támadó kemény kritikát kapott.

Charlie Nicholas brit futballszakértő nincs lenyűgözve a télen szerződtetett Alexis Sáncheztől – szerinte José Mourinhónak ki kellene raknia a chilei sztárt a Manchester United kezdőcsapatából, írja a Nemzeti Sport.
 
„A szezon elején a manchesteriek hatékonyabbak tudtak lenni, Paul Pogba jól teljesített Jesse Lingard mellett, Romelu Lukaku mögött – vélekedett Charlie Nicholas, miután az MU kedd este hazai pályán 2–1-re kikapott a Sevillától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, s kiesett a kupasorozatból. – Aztán Sánchez hirtelen megérkezett, ami miatt Marcus Rashford a padra szorult, míg Anthony Martialnak át kellett mennie a másik oldalra. Hirtelen az egész csapat »összeszorult« azért, hogy Sáncheznek meglegyen a helye.”
 
„Sánchez jelenleg nem érdemli meg, hogy ott legyen a kezdőcsapatban, túlságosan önző, ráadásul sok labdát szór el. Biztos vagyok benne, minden MU-szurkoló azt kérdezi Sánchezt látva, hogy a chilei »mikor tesz végre valami hasznosat az új klubjában«?”
 
„Úgy tűnik, keményen próbálkozik, de ez a Manchester United, itt hétről hétre mutatnod kell valamit, Sáncheznek azonban nem sikerül. A hétvégén Rashford a jobb szélen játszott, ráadásul kiválóan, most mégis a bal szélen kapott helyet azért, hogy Sánchez beférjen valahová. Egyszerűen nem hiszem, hogy ez működik.”
 
„José Mourinho zseni, nagyon ért hozzá, hogyan építsen be a rendszerébe egy-egy játékost, ám ezúttal nem úgy néz ki, ez nem megy. Nincs meg a könnyedség, a gördülékenység, hiányzik a ritmus a gárdából. Emiatt sok az egyénieskedés, így viszont sokkal nagyobb teher és nyomás hárul a védőkre. David de Gea személyében a Manchester Unitednél van a világ legjobb kapusa, de rajta a csalódottság látszik, mert ennyire el van szigetelve. Amikor a Sevilla elleni meccset néztem, végig úgy éreztem, hogy csak idő kérdése, mikor szereznek gólt a vendégek.” 
 

A Sevilla edzője szerint ezért intézték el az MU-t " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

A Sevilla olasz trénere szerint csapata főleg a második félidőben játszott jól és kerekedett felül a Manchester Uniteden, a győzelmük kulcsa a két gólt szerző Wissam Ben Yedder beállítása volt. „Annak ellenére, hogy az első félidőben nem volt gólszerzési lehetőségünk, nagyon jól játszottunk" - mondta Vincenzo Montella.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények