Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 01. 30. 14:46

Ha menni akar, mennie kell!

Maurizio Sarri, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta: Eden Hazard szabadon távozhat, ha akar, bár ő azért abban reménykedik, hogy a támadó marad a Stamford Bridge-en.

 
Régóta pedzegetik, hogy a londoniak és a belga válogatott legnagyobb csillaga nemsokára a Real Madridban köthet ki. A szóbeszédet erősíti, hogy Hazard nem kapkodja el a jövő évben lejáró szerződése meghosszabbítást a londoni klubbal, sőt kijelentette, hogy az nyáron is rá ér. Többször hangoztatta azt is, hogy nagy álma egyszer a spanyol sztárcsapatban játszani.
 
Ha a felek nem tudnak legkésőbb nyáron megegyezni, valószínű, hogy a Chelsea is megpróbálna megszabadulni a belgától, hogy ne ingyen távozzon a kontraktus lejártakor. Ezt támasztja alá a Sarri nyilatkozata is, aki most a következőket mondta: "Eden 28 éves. Ha menni akar, mennie kell."
 
"Természetesen én az ellenkezőjében reménykedem. – tette hozzá az edző. - Minden képessége megvan ahhoz, hogy Európa legjobb játékosa legyen. Az én feladatom pedig az, hogy fejlesszem, és olyan helyzetbe hozzam, amelyben a legjobbját tudja nyújtani."
 
Az olasz tréner nyilatkozata olyan szempontból is érdekes, hogy pár hete nyíltan kritizálta Hazard teljesítményét, kiemelve, nem vezér, és egyedül próbál megoldani mindent. A kritikákra a belga csak annyit válaszolt, nem érdekli, miket mond az edzője, ő akkor is azt fogja tenni, amit ő jónak lát.
 
Hazard, aki már azt is nyilatkozta, eddig minden edzője bosszantotta, az idényben eddig tíz gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények