MAGYAR FOCI

Bevásárolt az NB I újonca

Bevásárolt az NB I újonca
Két szlovák válogatottal és egy grúz középpályással kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus.

Nemzetközileg jegyzett csatárt igazolt a magyar csapat

Nemzetközileg jegyzett csatárt igazolt a magyar csapat A 26 esztendős Mirko Ivanovszkival két és fél éves szerződést kötött a székesfehérvári klub.

Dárdai megéri azt a 100 milliót

Dárdai megéri azt a 100 milliót A Magyar Labdarúgó Szövetség csaknem 100 millió forintot fizetett azért, hogy Dárdai Pál idén november 30-ig a válogatott szövetségi kapitánya lehessen. Bár az összeg első hallásra soknak tűnik, bőségesen megtérülhet – olvasható a Blikk hétfői számában.

Fontos játékos távozott a Videotontól

Fontos játékos távozott a Videotontól Távozott a listavezető Videoton labdarúgócsapatától Marco Caneira, az együttes 25-szörös válogatott portugál védője.

A magyar középpályás végül igent mondott élete lehetőségére

A magyar középpályás végül igent mondott élete lehetőségére Huszti Szabolcs csapattársa lesz Elek Ákos. A Diósgyőr válogatott szűrője a Csangcsun Jatajhoz szerződött, külföldre igazolásáról már lehetett hallani pletykákat, de mostantól tényként kezelendő, hogy a DVTK kapitánya a Távol-Keleten folytatja.

Lipcsei alaposan leoltotta a fiatal focistákat

Lipcsei alaposan leoltotta a fiatal focistákat Olyan állapotok uralkodnak az utánpótlásban, hogy Lipcsei Péter, a Ferencváros U21-es csapatának vezetőedzője majdnem feladta az edzősködést.

100 millió forintba került Dárdai

100 millió forintba került Dárdai A BZ-Berlin.de úgy tudja, mérkőzésenként 50 ezer euróért engedte el a magyar válogatotthoz Dárdai Pált a Hertha Berlin. Összesen hatszor látogat majd haza, ez 300 ezer eurójába kerül a szövetségnek.

Végre elismert légióst igazolt a magyar csapat

Végre elismert légióst igazolt a magyar csapat A 31 éves francia védő 1+1 évre írt alá klubunkhoz. Előző csapata a Maccabi Tel Aviv volt.

A Fradit választotta a Győrből kirakott csatár

A Fradit választotta a Győrből kirakott csatár A Ferencvárosban folytatja pályafutását Varga Roland válogatott labdarúgó, aki a Győrtől igazol a fővárosi klubhoz.

Halálosan megfenyegették a Fradi-vezért

Halálosan megfenyegették a Fradi-vezért Halálos fenyegetést kapott az FTC elnöke, Kubatov Gábor és családja. A szurkolók egy részével a vénaszkenner bevezetése óta harcban lévő Kubatov azt mondja, nem törik meg az ízléstelen üzenetek.

Élete szerződését írhatja alá a magyar focista

Élete szerződését írhatja alá a magyar focista Elek Ákos, a DVTK válogatott középpályása a kínai Csangcsun Jataj csapatánál vesz részt orvosi vizsgálaton.

Ezt mondta Orbán Viktor Buzánszky Jenőről

Ezt mondta Orbán Viktor Buzánszky Jenőről "Elment az utolsó mohikán. Isten veled, Jenő bácsi!" - írta Facebook oldalán Orbán Viktor miniszterelnök a 89 éves korában vasárnap elhunyt Buzánszky Jenő előtt tisztelegve.

Dárdai szerint nem C. Ronaldo a világ legjobbja

Dárdai szerint nem C. Ronaldo a világ legjobbja Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, illetve Dzsudzsák Balázs csapatkapitány is Manuel Neuert jelölte meg első helyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda szavazásán.

A rovat további friss hírei