MAGYAR FOCI

Angliából is érdeklődnek Nagy Ádám felől

Angliából is érdeklődnek Nagy Ádám felől
A Benfica, a Marseille és lassan fél Európa mellé a Southampton is beszállt a magyar válogatott középpályásért zajló versenyfutásba.

Remélem, ez csak a kezdet! - Juhász Roland

Remélem, ez csak a kezdet! - Juhász Roland A válogatott ex-csapatkapitánya az m4-nek nyilatkozott. Reméli, hogy ez az Eb csak a kezdet, és lesz folytatása...

A Galatasarayba mehet Szalai

A Galatasarayba mehet Szalai A Galatasaray jelentkezett be Szalai Ádámért. A magyar válogatott támadót a legnagyobb török csapat 3-4 millió euróért igazolhatja le.

Több százmilliót hoz az Eb a Fradinak is

Több százmilliót hoz az Eb a Fradinak is A nemzeti szövetségek mellett az Európa-bajnokságra játékost adó klubok is komoly anyagi kompenzációt kapnak az UEFA-tól, Magyarországon a Fradi nyerte így a legtöbbet az Eb-vel.

Horváth Ferenc lett a DVTK vezetőedzője

Horváth Ferenc lett a DVTK vezetőedzője Tizenegy év után újra Miskolcon vállalt szerepet Horváth Ferenc – olvasható a DVTK hivatalos oldalán.

Ekkor játszik a Fradi a BL-ben

Ekkor játszik a Fradi a BL-ben Feltéve, ha nem zárják ki albán ellenfelét, ugyanis akkor játék nélkül jutna a Bajnokok Ligája selejtezőinek második körébe a Fradi.

A Championshipbe igazolhat Bogdán

A Championshipbe igazolhat Bogdán Bár nem szerepelt a magyar válogatott parádés szereplésében Bogdán Ádám, ő is profitálhat belőle. A kapus ugyanis nem zárt parádés évet a Liverpoolban, de pont emiatt kaphat több lehetőséget ősszel.

Már Münchenben is figyelik Kleinheislert

Már Münchenben is figyelik Kleinheislert A prímán sikerült Európa-bajnokság több magyar játékos keresettségét is feldobta. Hasonlóan járt Kleinheisler László, akit az Oroszlánok, azaz a 1860 München szemelt ki magának.

Eggyel magasabb szintre lépne Kádár

Eggyel magasabb szintre lépne Kádár A lengyel gloswielkopolski.pl közölt egy beszélgetést a magyar válogatott és a Lech Poznan védőjével, Kádár Tamással.

Hatalmas kritikát kaptak a magyar ,,megélhetési edzők"

Hatalmas kritikát kaptak a magyar ,,megélhetési edzők" Szalai Ádám után egy edző is felszólalt a pocsék magyar rendszer ellen. A korábban a többek közt a PMFC-t, a ZTE-t és a Ferencvárost is edző Nagy Tamás Facebookon megjelent írását változtatás nélkül közöljük az alábbiakban.

Nagy nevet igazolt a csatársorba a Videoton - hivatalos!

Nagy nevet igazolt a csatársorba a Videoton - hivatalos! Negyvenhétszeres szerb válogatott támadót igazolt a Videoton Danko Lazovics személyében - közölte kedd este a vidi.hu. A PSV-t és a Zenitet is megjárt játékos 11 gólt szerzett eddig címeres mezben.

Mindössze egy hetet pihenhetnek Gera Zoltánék

Mindössze egy hetet pihenhetnek Gera Zoltánék Egy hét pihenőt kaptak a Ferencváros magyar válogatott labdarúgói, akik hétfőn tértek haza a franciaországi Európa-bajnokságról.

Jeggyel lepte meg nevelőedzőjét Lang Ádám

Jeggyel lepte meg nevelőedzőjét Lang Ádám A válogatott hátvédje két jegyet küldött egykori veszprémi nevelőedzőjének, Rugovics Vendelnek.

A rovat további friss hírei