MAGYAR FOCI

Berki nem vesz részt pitiáner ügyekben

Berki nem vesz részt pitiáner ügyekben
Berki Krisztián a Blikkben megjelenő cikk vádjaira reagált tegnap a SportKlub Dodzsem című műsorában.

Az MLSZ technikai K.O.-val küldte padlóra kapitányát

Az MLSZ technikai K.O.-val küldte padlóra kapitányát A kismagyar focitörténelem egy újabb kivételes történettel bővült. A Magyar Labdarúgó Szövetség kedd este három év után menesztette Mészöly Gézát, az U19-es válogatott szövetségi kapitányát. A miértekre kerestük a választ.

MLSZ: a klubkártyarendszer felgyorsította a jegyvásárlást

MLSZ: a klubkártyarendszer felgyorsította a jegyvásárlást A Magyar Labdarúgó Szövetség szerint a szurkolói visszajelzések alapján felgyorsította a jegyvásárlást a bevezetett klubkártyarendszer.

Edzésen lett rosszul a magyar foci legendája

Edzésen lett rosszul a magyar foci legendája A DVSC korábbi válogatott labdarúgója, Dombi Tibor rosszul lett a debreceni második csapat keddi edzését követően, és kórházba kellett szállítani.

OTP Bank Liga: válogatott focistát igazolt a Kecskemét

OTP Bank Liga: válogatott focistát igazolt a Kecskemét Kecskeméten folytatja pályafutását Laczkó Zsolt.

A börtönben folytatódhat az "édes élet" a csalással vádolt egykori Fradi-vezér számára

A börtönben folytatódhat az "édes élet" a csalással vádolt egykori Fradi-vezér számára Szorul a hurok Berki Krisztián nyaka körül. A Blikk információi szerint az elmúlt két hétben a VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói sorra hívták be a váci futballklub játékosait tanúkihallgatásra.

Bulizott a meccs előtt, kirúgták az újpesti légióst

Bulizott a meccs előtt, kirúgták az újpesti légióst Az Újpest azonnali hatállyal felbontotta a szerződését a cspatnál kölcsönben szereplő Dani Poncéval. A spanyol légiós a hírek szerint meccs előtti napon bulizni volt.

Debrecenben megmagyarázzák a pocsék eredményeket

Debrecenben megmagyarázzák a pocsék eredményeket A Debrecen a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája selejtezőben elszenvedett kudarca óta nem talál magára. Ez helytálló kijelentés. Azonban minden negatív sorozatnak egyszer vége szakad. Ebben bíznak Debrecenben is.

Válogatott: szűkítette keretét Dárdai Pál - meghívót küldött Nikolicsnak

Válogatott: szűkítette keretét Dárdai Pál - meghívót küldött Nikolicsnak Pintér Ádám sérülés miatt kimaradt a válogatottból, Simon Ádám és Nikolics Nemanja bekerült a románok és a feröeriek elleni Eb-selejtezőkre készülő keretbe.

Világsztár lehet a Ferencváros védőjéből

Világsztár lehet a Ferencváros védőjéből Könnyen lehet, hogy hamarosan elképesztő népszerűségre fog szert tenni Emir Dilaver, a Ferencváros védője.

Guzmics ügyetlenségét már Krakkóban is megismerték

Guzmics ügyetlenségét már Krakkóban is megismerték Guzmics Richárd bemutatkozott a Wisla Krakkó együttesében. A védő a Cracovia elleni városi rangadón lépett pályára először a lengyel labdarúgó bajnokságban.

A magyar csatár szárnyal, de mégsem kell a válogatottnak

A magyar csatár szárnyal, de mégsem kell a válogatottnak Nikolics Nemanja az OTP Bank Liga 9. fordulójában sem fékezett. A Videoton csatára a Diósgyőr ellen is eredményes volt.

Szurkolj Bukarestben: Dzsudzsákék fizetik

Szurkolj Bukarestben: Dzsudzsákék fizetik A magyar labdarúgó-válogatott szimpatikus gesztussal kívánja visszaszerezni a magyar szurkolók támogatását.

A rovat további friss hírei