MAGYAR FOCI

Magyarországi klubja is lehet a Red Bullnak

Magyarországi klubja is lehet a Red Bullnak
A hírek szerint az Újpest tulajdonosa tárgyal a Red Bullal, de az sem kizárt, hogy csak angliai érdekeltségeitől válna meg a belga üzletember.

Oroszországból érkezhet a Fradi új igazolása

Oroszországból érkezhet a Fradi új igazolása Thomas Doll a középpályára szerződtetne egy gyors játékost.

Kompressziós zokni segítette a Fradi focicsapatát a repülő úton

 Kompressziós zokni segítette a Fradi focicsapatát a repülő úton A Ferencváros NB I-es labdarúgó-csapata hétfő délelőtt még a Népligeti Sportközpontban edzett, majd kora délután útnak indult.

174 hazai és 50 vendégszurkoló lehet ott a magyar edzőmeccsen

174 hazai és 50 vendégszurkoló lehet ott a magyar edzőmeccsen A január 25-én, szerdán 14.30-kor kezdődő edzőmérkőzést a rendőrség határozata alapján a nézők csak korlátozott számban tekinthetik meg.

Dzsudzsák volt a bulibáró, röpködtek a húszezresek

Dzsudzsák volt a bulibáró, röpködtek a húszezresek A magyar válogatott csapatkapitánya mulatott egyet Debrecenben, de fotók nem készülhettek.

Gyászszünettel indult a magyar csapat edzése

Gyászszünettel indult a magyar csapat edzése A Budapest Honvéd külföldi edzőtáborában emlékezett meg a veronai buszbaleset áldozatairól.

Bemutatta az FTC a legújabb magyar válogatott focistáját

Bemutatta az FTC a legújabb magyar válogatott focistáját A 16 őszi Bundesliga-meccsből pedig 12-n pályára lépett, többnyire a kezdőcsapat tagjaként.

Elhunyt Torgyán József, az FTC volt elnöke

Elhunyt Torgyán József, az FTC volt elnöke 1991-2002 között vezette az FKGP-t, míg a földművelésügyi tárcát 1998-től 2001-ig irányította.

Szövetségi kapitány lehet a Vidi focicsapatának az edzője

Szövetségi kapitány lehet a Vidi focicsapatának az edzője Az nrk.no nevű norvég honlap a Videoton dubaji edzőtáborában megkereste a szakembert, hogy igazak-e az információk.

Dortmund-nevelésű focista lehet a Fradi következő igazolása

 Dortmund-nevelésű focista lehet a Fradi következő igazolása Az ulloi129.hu információi szerint a Ferencváros órákon belül bejelenti Julian Koch érkezését.

Német légióssal pótolta Ramírezt a Fradi

Német légióssal pótolta Ramírezt a Fradi A Werder Brementől igazolt balhátvédet a Ferencvárosi Torna Club.

A korábbi Fradi-játékos szerint hibát követ el Kleinheisler

A korábbi Fradi-játékos szerint hibát követ el Kleinheisler Hrutka János szerint nem feltétlenül döntött jól azzal, hogy elhagyja a Bundesligát Kleinheisler László.

Kubatov Gábor maximálisan kiáll Thomas Doll mellett

Kubatov Gábor maximálisan kiáll Thomas Doll mellett Ha szükséges és lehetséges, akkor országgyűlési képviselőként akár a sporttörvény módosítását is javasolni fogja a játékvezetés bírálhatósága védelmében.

A rovat további friss hírei