MAGYAR FOCI

Thomas Doll az MLSZ-t bírálja

Thomas Doll az MLSZ-t bírálja
A Fradi német edzője nem érti, miért úgy szervezi a szövetség a bajnokságot, ahogy.

Nagyszerű hírek Buzánszky Jenőről!

Nagyszerű hírek Buzánszky Jenőről! Stabilizálódott az állapota Buzánszky Jenőnek, az Aranycsapat legendás labdarúgójának, akit december 12-e óta az esztergomi kórházban ápolnak. Ezzel együtt várhatóan az ünnepeket is a klinikán tölti.

Tisztogatásba kezdett a Honvéd: három légióst elküldtek

Tisztogatásba kezdett a Honvéd: három légióst elküldtek A klub hivatalos tájékoztatása szerint Traoré, Job és Portilla sem a kispesti csapat játékosa már.

Szíve szerint külföldre igazolna a Diósgyőr védője

Szíve szerint külföldre igazolna a Diósgyőr védője Kádárról tárgyalnak, de konkrét ajánlat még nincs - áll a diósgyőri klub közleményében.

Kilenc játékosát rúgja ki az NB I-es csapat

Kilenc játékosát rúgja ki az NB I-es csapat Többek között Leandro Martinez, Varga és Völgyi is szabadon tárgyalhat.

Dárdaival 1 milliárd forintot spórolt Csányi

Dárdaival 1 milliárd forintot spórolt Csányi A Sport plusz című hetilap szerint a Berlinben élő szakember havonta ötmillió forintot kaphat itthoni munkájáért.

Kigolyózhatják a Loki sikertulajdonosát a székéből

Kigolyózhatják a Loki sikertulajdonosát a székéből A Bors úgy tujda: új nagybefektető érkezhet a nyáron a DVSC-hez, a 25 százalékos tulajdonrésszel rendelkező város csak fél évre hosszabbítja meg a jelenlegi vezetők mandátumát.

Lejjebb csúszott válogatottunk a világranglistán

Lejjebb csúszott válogatottunk a világranglistán A magyar válogatott egy helyet rontva 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott, ez évi utolsó világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Kolumbia előtt.

Bundázás miatt hallgatnák ki a magyar válogatott focistát

Bundázás miatt hallgatnák ki a magyar válogatott focistát Pintér Ádám egy olyan spanyolországi bajnoki miatt lett gyanúsított, amin pályára sem lépett.

Szörnyű hírek Buzánszky Jenőről!

Szörnyű hírek Buzánszky Jenőről! Kritikus állapotban továbbra is az intenzív osztályon ápolják Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás labdarúgóját, aki pénteken került kórházba.

Havi 3 milliót kereshet a Fradiban Hajnal Tamás

Havi 3 milliót kereshet a Fradiban Hajnal Tamás 1998 után tér haza, és lesz a Ferencváros játékosa a tavaszi idénytől a korábbi válogatott Hajnal Tamás. A játékos érzelmi döntést hozott, de anyagilag sem jár rosszul.

Nyáron visszavonul az ikonikus magyar középpályás

Nyáron visszavonul az ikonikus magyar középpályás Befejezi pályafutását Lisztes Krisztián – írja a Nemzeti Sport Online.

Lapátra tette csatárát a Debrecen

Lapátra tette csatárát a Debrecen A szlovén Dalibor Volasszal közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.

A rovat további friss hírei