Szerkesztő: Bíró Ádám
2017. 12. 11. 14:22

Remek védővel bővülhet a szövetségi kapitány kerete.

A pletykák szerint komolyan felmerült a gondolat, hogy a Ferencváros játékosa, Otigba Kenneth már tavasszal magára ölthesse a magyar nemzeti tizenegy mezét - számol be az nb1.hu.
 
Úgy tudjuk már Otigba is hajlana erre a döntésre, így nem lenne meglepő, ha a kiváló őszt maga mögött tudó védő hamarosan bemutatkozna a magyar felnőtt válogatottban.
 
A korábban magyar korosztályos válogatottat is megjárt futballista két és fél éve még egyértelműen Nigéria felnőtt válogatottjában képzelte el pályafutását, a beol.hu-nak 2015-ben így nyilatkozott:
 
"Ez a döntés nem arról szól, hogy én eldobom magamtól a magyarságot. Félig magyar vagyok, akármilyen nehéz is ezt az embereknek felfogni, és ugyanúgy félig nigériai is. Ez a döntés a fociról szól. Mint játékos, én jobban érzem magam nigériai játékosnak. És ha választhatok, akkor szívesebben játszok a nigériai válogatottban, mert a futball terén oda húz a szívem. Nagy álmom, hogy ott játszhassak és nem a magyar válogatottban. Már tapasztaltam, hogy mi megy a magyar korosztályos válogatottban, és nem túl sok pozitív élményben volt részem."

NB I: korábbi sikeredző ül le a bajnok kispadjára " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa az M4 Sport Gól2 műsorában jelentette be, hogy a tegnap elküldött Erik van der Meer helyét Supka Attila veszi át a csapat élén - írja az nb1.hu. Supka játékosként magyar bajnok lett a Honvéddal, majd edzőként kétszer is (2006-2008, 2011-2012) ült a kispestiek kispadján, 2007-ben Magyar Kupát nyert az együttessel.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények